Tuinhandschoenen

Jij als tuinfanaat moet natuurlijk minimaal één paar tuinhandschoenen in huis hebben. Ze beschermen je handen tegen snijwonden en schaafwonden en voorkomen blaren tijdens het graven of harken. Afhankelijk van de taak die je in de tuin uitvoert, heb je misschien zelfs een aantal verschillende paren nodig. Tuinhandschoenen bestel je uiteraard bij Eurofleur. Kies hieronder uit diverse kleuren en maten, of bezoek ons tuincentrum in Leusden!

Bestel eenvoudig in onze webshop!

✓  Gratis verzenden vanaf €50,- ✓  Vandaag besteld, volgende werkdag op de post ✓  Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 54 van 54 producten
Vergelijk (0)

Investeren in tuinhandschoenen is belangrijk

Een goed paar tuinhandschoenen maakt het tuinieren makkelijker én veiliger. Er zijn verschillende soorten in ons online tuincentrum te koop, dus is het het beste om goed na te denken over de tuinklussen die je op de planning hebt. Zo kunnen je handen bijvoorbeeld gewond raken door doornige planten, scherpe randen, blaren en splinters. Handschoenen beschermen je ook tegen een droge huid. Ze bieden zowel comfort als veiligheid en houden de handen warm en droog bij koud en nat weer in de lente en herfst. Door ze te dragen, bespaar je ook tijd, omdat je handen en nagels schoner blijven. Probeer ze bij aankoop uit en beweeg met je vingers om te checken of ze de bloedsomloop niet belemmeren terwijl je in de tuin aan het werk bent. Zorg ervoor dat ze flexibel zijn en dat de binnenkant niet ruw aanvoelt. 

Bescherm je handen met onze tuinhandschoenen | Tuincentrum Eurofleur

Bescherm je handen

De handschoenen van het topmerk Kixx beschermen je vingers en huid zodat je ongedeerd aan de slag kunt in de tuin. De griplaag over de vingers en handpalm zorgen ervoor dat zelfs gladde materialen makkelijk te dragen zijn. Ook houdt deze laag doorns en splinters buiten. 

Alles over moestuinieren

Tuinhandschoenen voor jong en oud

Gezellig samen tuinieren in fijn weer moet op een veilige manier gebeuren. Daarom kun je bij Eurofleur tuinhandschoenen kopen voor zowel volwassenen als kinderen. De tuinhandschoenen voor kinderen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zelfs met een print erop. Kies bijvoorbeeld uit het aanbod tuinhandschoenen van Kixx of Fiskars! De maten van alle handschoenen variëren van XXXS (maat 4) tot XXL (maat 11). Kom langs in Leusden of klik eenvoudig je digitale winkelmandje vol.

Contact & openingstijden

Vacatures