Beschermhoezen

Beschermhoezen zijn natuurlijk uiterst belangrijk om te voorkomen dat jouw tuinplanten in de winter bezwijken aan de (vries)kou. Daarom is een winterhoes of wintervlies belangrijk om in huis te hebben. Onze winterhoezen worden op zo'n manier gemaakt dat ze lucht en water doorlaten. Op deze manier wordt de tuinplant niet verstikt en hoef je helemaal geen extra water te geven. Een wintervlies zorgt ervoor dat je de plant inwikkelt in verschillende lagen en hiermee bepaal je zelf hoeveel kou je buiten wilt laten. Bescherm daarom ook jouw planten en geniet in het voorjaar weer volop! Bestel eenvoudig online of kom naar tuincentrum Eurofleur in Leusden voor ons complete assortiment.

Bestel eenvoudig in onze webshop!

✓  Gratis verzenden vanaf €50,- ✓  Vandaag besteld, volgende werkdag op de post ✓  Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten
Vergelijk (0)

Beschermhoes planten

Denk eens aan een mooie boomjas voor de olijfboom of een jute afdekhoes. Een winterhoes van jute heeft een vrij natuurlijke uitstraling en is een plantaardige vezel. Zeer geschikt om jouw tuinplanten dus tegen de kou en lichte vorst te beschermen. 

Winterhoes kopen

Het is belangrijk om ook kostbare bomen in jouw tuin buiten te beschermen tegen vorstschade. Zo raken de mediterrane bomen steeds vaker in zwang. Logisch, aangezien de olijfboom of palm ons een Zuid-Europese sfeer in de tuin biedt. Zo zijn groenblijvende bomen iets gevoeliger voor vorst en kou en daarom zijn speciale winterbeschermingshoezen of stevigere thermohoezen bij ons tuincentrum te koop om jouw boom of plant tegen de vorst te beschermen. Onbeschermde groenblijvende planten zoals een palm en olijfboom kunnen in de winterperiode kapot vriezen. Winterhoezen kunnen gemiddeld bescherming bieden tot -10°C en tegen koude en uitdrogende wind.

Meststoffen kopen

Beschermhoes kopen | Tuincentrum Eurofleur in Leusden

Plantenbeschermhoes

De volgende maten zijn onder andere verkrijgbaar zo lang de voorraad in ons tuincentrum strekt:

  • 75x180 cm
  • 125x240 cm
  • 250x350 cm

De watertoevoer vanuit de wortels van een plant staat in de winter praktisch stil. Zon en wind hebben vrij spel op bladeren wanneer zon en wind komen kijken. Hierdoor drogen bladeren uit en vallen ze. Onze winterhoezen zorgen ervoor dat de bladeren beschermd blijven tegen de zon en wind en dus tegen uitdrogen. Onder onze hoezen heerst als het ware micro-klimaat. Fleece g/m² Vorst beschermhoes planten, het percentage fleece in de plantenhoes is bepalend hoeveel kou en wind een bepaalde winterhoes kan weerstaan. Wil jij ook jouw planten beschermen die erg goevoelig zijn voor vorst en uitdrogende wind, kies dan voor een vorstbeschermhoes met 100g/m² fleece.

Naast onze winterhoezen, hebben we ook alles op het gebied van tuininrichtingtuinmeubelentuinonderhoudbarbecues en tuinverlichting.

Bloempotten kopen

 

Vacatures