Fruitbomen kopen

Heerlijk genieten van vers fruit uit eigen tuin? Dat doe je met onze top kwaliteit fruitbomen! Appels, peren, pruimen, kersen.. noem het maar op: er is voor iedere fruitliefhebber een passende tuinplant te vinden. Kom langs bij ons tuincentrum in Leusden voor het complete aanbod...

Wij verkopen momenteel geen tuinplanten in onze webshop. Wel kun je online terecht voor onder andere potgrondhydrokorrels, maar ook bestrijdingsmiddelen en plantenvoeding. Kom voor ons gehele assortiment langs in onze winkel in Leusden.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Fruitbomen: het hele jaar door genieten!

Misschien weet je het niet, maar je kunt jaarrond genieten met het assortiment van onze fruitbomen. In het voorjaar staan ze namelijk prachtig met hun bloesem en vanaf de zomerperiode kunt u écht genieten van vers fruit. En sommige soorten fruitbomen geven zelfs in de herfst een prachtige kleur af, wat de tuin nét wat meer speciaal maakt. Bij het kopen van een fruitboom is het vooraf belangrijk om na te gaan of de fruitboom kruisbestuiving nodig heeft van een andere fruitplant. Daarnaast zijn er ook de zogeheten zelfbestuivende fruitbomen, dan heb je genoeg aan één fruitboom om vruchten te krijgen.  Weet jij al welke fruitige fruitboom je in huis (eh, tuin!) wilt halen? Tot snel op onze buitenafdeling!

Bestrijdingsmiddelen kopen

Fruitboom kopen | Tuincentrum Eurofleur in Leusden

Fruitboom kopen | Tuincentrum Eurofleur in Leusden

Diverse soorten en maten fruitbomen

Heb je een kleine tuin? Geen probleem! Er zijn namelijk genoeg kleinblijvende fruitbomen, klimfruit en leibomenfruit die perfect zullen staat in jouw kleinere tuin. Liever op zoek naar een hogere of grote fruitboom? Dan kun je het beste één van de volgende planten in huis halen:

  • Appelboom
  • Perenboom
  • Kersenboom
  • Pruimenboom

Meststoffen kopen

Hoe kun je de fruitbomen planten en verzorgen?

Eigenlijk is het heel gemakkelijk: je kunt jaarrond fruit planten, mits het niet vriest in ons kikkerlandje. In de periode ''november tot en met april'' worden veel bomen uit de volle grond - met kale wortels - door ons aangeboden. Daarnaast kun je het hele jaar door bij ons terecht voor bomen en planten in pot. Als je de fruitboom hebt gekocht, dan raden wij altijd aan om in het begin voldoende water te geven zodat ze goed aanslaan. Vanaf het voorjaar kun je de fruitbomen geregeld ook wat mest geven. Lees hier meer tuintips van de fruitbomen

Fruitbomen kopen bij tuincentrum Eurofleur

Kom gezellig langs voor het totale assortiment tuinplantenklimplanten en fruitplanten. 

Tuingereedschap kopen

Vacatures