Verlichtingsarmaturen

Ben je op zoek naar verlichtingsarmaturen van onder andere Garden Lights? Klik eenvoudig je digitale winkelmandje vol of kom voor ons complete aanbod tuinverlichting naar tuincentrum Eurofleur in Leusden. TL-verlichting vormt de basis voor tuinverlichting in vele grote ruimtes zoals kantoren, garages en loodsen. Naast TL armatuur zijn er ook LED en solar armaturen verkrijgbaar die nóg energiezuiniger zijn!

Bestel tuinverlichting eenvoudig in onze webshop!

✓  Gratis verzending vanaf €50,- ✓  Vandaag besteld, volgende werkdag op de post ✓  Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 61 producten
Vergelijk (0)

Armaturen kopen in Leusden

Het is je misschien niet ontgaan, maar TL armaturen hebben vandaag de dag enorm veel te bieden naast hun scherpe prijs. Je hebt bij ons tuincentrum in Leusden enorm veel keuze van tuinverlichting uit een groot aantal modellen en soorten armaturen. Neem een kijkje in onze webshop en laat je inspireren. Een TL buis armatuur biedt in diverse ruimtes toepassingen. Je kunt gebruik maken van onze TL armaturen voor opbouw toepassingen, of een van de TL armaturen die spatwaterdicht zijn uitgevoerd voor gebruik in de keuken of de badkamer. Ook zijn er genoeg armaturen als binnenverlichting te vinden. 

Verlichting die in onze webshop te vinden is:

TL armaturen kopen

Je vindt in onze webshop solar en spot armaturen. Naast de energiezuinig LED TL, bestaat ook de traditionele TL verlichting nog. Onze werknemers kunnen je helpen met het maken van een keuze voor het juiste type verlichting en armaturen. 

Sfeerverlichting

Tuinverlichting kopen | Eurofleur in Leusden

Solarverlichting kopen bij Eurofleur

Ben je op zoek naar de mooiste grondspots en LED verlichting maar wil je geen elektriciteitsbedrading, zoals bij wandverlichting of sokkellampen? Dan is solarverlichting ideaal voor jou. Je kunt een solar lamp zien als een lamp die zichzelf oplaadt met zonlicht en met deze opgewekte lamp kan jouw lamp in het donker branden. Ga jij voor een romantische sfeer met een lantaarn of verlicht je liever jouw tuin met gekleurd licht van onze solar spiesen? Bij tuincentrum Eurofleur kies jij voordelig en milieubewust voor duurzame solarverlichting!

Blog: duurzame tuinverlichting

Tuinverlichting, zoals spots, koop je bij Eurofleur in Leusden!

Hoe werkt solarverlichting?

Het is een fabel als je denkt dat de zon altijd moet schijnen om profijt te hebben van zonne-energie. Het is namelijk zo dat zonne-energie al op gewoon daglicht werkt: dit houdt dus in dat de zon niet hoeft te schijnen om licht voor energie op te vangen. De lichtcollector (zonnepaneeltje) is verantwoordelijk voor het opvangen van licht en hier wordt het licht ook omgezet in energie. Vervolgens wordt deze energie opgeslagen in een accu of batterij. Wordt het weer donker buiten? Dan gaat de solarlamp automatisch branden dankzij de ingebouwde schemerschakelaar. Ook voor sfeerverlichting en lichtbronnen kun je bij ons tuincentrum terecht.

Contact & openingstijden

Voordelen solarverlichting? Wij lichten ze toe

Buitenverlichting en buitenlampen op zonne energie zijn enorm populair: je hoeft bijvoorbeeld geen elektriciteitskabels aan te leggen voor buitenverlichting op zonne-energie. Dit scheelt veel werk en frustraties. Daarom zijn solar lampen in de tuin ook zo razend populair. Een ander voordeel is dat je met buitenverlichting op zonne-energie op vele plaatsen kunt komen waar je normaal met elektriciteitsbedrading niet zou kunnen komen. Het is bij solarlampen alleen van belang dat ze op een plaats staan waar zonlicht komt. Buitenlampjes op zonne energie zijn vriendelijk voor je portemonnee én is enorm milieuvriendelijk. Zo hoef je bijvoorbeeld niet na te denken over het aan- en uitschakelen. De lamp gaat namelijk vanzelf branden als het donker wordt en schakelt weer automatisch uit bij het eerste daglicht.

Tuinonderhoud

Vacatures