Waterornamenten

Waterornamenten zijn leuke accessoires voor in je tuin, vijver of op je terras en creëren een nieuwe sfeer. Daarnaast zorgen waterornamenten voor rust door het stromende water wat fijn en rustgevend aanvoelt. Ook een leuk detail: vogels vinden het ook heerlijk om lekker te badderen in het water. Kortom onmisbaar in tuin! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Hoe werkt een waterornament? 

Veel mensen denken dat je met een waterornament een waterleiding nodig hebt, maar dat is niet het  geval. Een waterornament heeft in de meeste namelijk een waterreservoir die je moet vullen met water. Het water wordt dan door een pomp omhoog geduwd en zorgt voor een leuke 'waterval-look'. Handig want op deze manier verspil je geen water, maar behoud je wel continu een werkende fontein. Een waterornament kan je op elke plek in de tuin plaatsen, al hoewel sommige mensen toch de voorkeur geven om hun waterornament bij de vijver te plaatsen. Plaats je een ornament in de vijver, dan is dit goed voor de beweging van het water. Door meer beweging in de vijver komt er meer zuurstof vrij voor de vissen die hierin zwemmen.

Soorten waterornamenten 

Waterornamenten zijn er in verschillende vormen, maten, kleuren en soorten. Met een ruime keuze aan ornamenten is er altijd een waterornament die past bij jouw tuin en zorgt voor een levendige en sfeervolle look. Kies bijvoorbeeld een ornament met verlichting. Leuk voor 's avonds tijdens de donkere dagen. Of kies een marmeren ornament, en creëer een strakke en stijlvolle look. Het maakt eigenlijk niet uit welke variant je kiest, het is allemaal even mooi. Jij moet alleen kiezen welke het beste bij jou en je tuin past. Kom naar tuincentrum Eurofleur en bekijk ons aanbod waterornamenten.  

Waterornamenten | Creëer een magische en sfeervolle look in de tuin | Eurofleur.nl

Breng een bezoek aan ons tuincentrum

Vacatures