Vogelvoer

Met het juiste vogelvoer blijft jouw vogel lang gezond en sterk. Ook voor de vogels in je tuin verkopen wij bij Tuincentrum Eurofleur verschillende soorten vogelvoer! Kom langs in ons tuincentrum in Leusden voor ons complete assortiment vogelvoer.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Vogelvoer kopen bij Tuincentrum Eurofleur

Tuincentrum Eurofleur in Leusden biedt een groot assortiment aan vogelvoer voor jouw vogel als huisdier, of juist voor de vogels in de tuin. Als je meer vogels in de tuin of op het balkon wilt kun je het beste wat vogelvoer in een voederschaal doen. Op deze manier weten vogels dat er eten in je tuin te vinden is en zullen ze vaker terugkomen. Door wat vogelvoer neer te zetten help je de vogels strenge winters door. Gedurende het hele jaar kan je natuurlijk de vogels in de tuin bij blijven voeren. Maar naast vogelvoer voor de vogels in de tuin verkopen wij ook vogelvoer voor je vogels thuis! Deze wil je natuurlijk ook gezond en gelukkig houden. Kom naar ons tuincentrum in Leusden voor het complete assortiment vogelvoer.

vogelvoer-kopen-tuincentrum-eurofleur-leusden

Verschillende soorten vogelvoer

Verschillende soorten vogels in de tuin betekent verschillende soorten vogelvoer. Net zoals mensen hebben vogels allemaal hun lievelingseten. Mussen eten het liefste stukjes bruin brood en een mix van vogelzaden. Voor deze vogelzaden kun je terecht bij Tuincentrum Eurofleur. Heb je wel eens Groenlingen in uw tuin? Leg dan wat pinda's, zonnebloempitten of vogelzaden neer. Vinken eten daarentegen het liefste kleinere vogelzaden, ook voor deze kun je terecht bij ons tuincentrum in Leusden. Je kunt het beste van tevoren even bekijken wat voor soort vogels je in de tuin hebt, zo kun je het eten hierop afstellen. Onze medewerkers helpen je graag verder met de aankoop van vogelvoer of vogelzaden.

De beste plek om vogelvoer in de tuin te plaatsen

Naast verschillend vogelvoer is de plek waar je het vogelvoer in je tuin of op het balkon plaatst ook van belang. Sommige vogels eten liever van de grond, terwijl andere graag hoog of op een beschutte plek van hun eten genieten. Ook hiervoor geldt dat je eens goed moet kijken wat voor vogels er in de tuin rondvliegen. Zo kun je hierop inspelen en nog meer vogels naar je tuin trekken! Vinken zijn bijvoorbeeld redelijk onhandige vogels en eten het liefste van de grond of uit een voederbak op de grond. Groenlingen en Mussen hebben er geen probleem mee als een voederpaal of voederbak iets hoger staat. De volgende tips zorgen ervoor dat je meer vogels in de tuin krijgt:

  • Zet de voederbak niet op een te zonnige plek
  • Vulde voederbak liever dagelijks meerdere keren dan in één keer heel vol
  • Zorg ervoor dat de vogels makkelijk een struik in kunnen vluchten

Vragen over ons assortiment vogelvoer

Heb je vragen over ons assortiment vogelvoer? Kom dan langs in ons tuincentrum in Leusden of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor je klaar om je te helpen bij de aanschaf van het juiste vogelvoer. Ons tuincentrum is gelegen in Leusden nabij Amersfoort, Soest en Woudenberg. Ons tuincentrum heeft naast een ruim assortiment vogelvoer ook velen vogelhuisjes en verkoopt ook benodigdheden voor uw andere huisdieren

Vacatures