De leukste woonaccessoires voor het najaar

De leukste woonaccessoires voor het najaar

De leukste woonaccessoires voor het najaar vind je uiteraard bij tuincentrum Eurofleur in Leusden. Zoals onze unieke plantenpotten gemaakt van spijkerstof, hoe leuk is dat? Elke groene kamerplant staat leuk in deze speelse bloempot met natuurlijke tinten en speels motief. We verkopen deze bloempotten in veel diverse maten zodat er altijd eentje bij jou thuis past. Zou deze ook leuk staan in jouw interieur? Of ontdek het merk: By Boo! Gevoel, lef en inspiratie: daar staan de woonitems van het merk voor! Kom langs en ontdek in het tuincentrum bijzondere en sfeervolle woonaccessoires. 

Kussens & plaids


 

Top drie woonaccessoires

Hierbij onze top drie woonaccessoires voor het najaar:

  1. Koperen plantenpotten
  2. Zijden bloemen
  3. Tafeldecoratie: 

Koperen plantenpotten vind je bij Eurofleur

Ze zijn weer helemaal hip: de koperen bloempot is terug van weggeweest! Een mooie goud koperen bloempot laat uw kamerplanten éxtra goed uitkomen. U kunt natuurlijk ook onze koperen bloempotten combineren met andere stoffen zoals mandwerk of kunststof. Verder kun je ook de crea-bea uithangen door grote en kleine bloempotten met elkaar te wisselen en combineren. Bij ons in Leusden vind je gegarandeerd altijd de nieuwste collecties bloempotten en plantenpotten. Zorg dat jouw plant altijd voldoende ruimte én voeding houdt in de pot.

Koperen plantenpotten vind je bij Eurofleur

Zijden bloemen die nét echt lijken

Zeg maar dag tegen al de zorgen voor het verzorgen van jouw kamerplanten en hallo tegen gemak met onze kunstbloemen. Naast onze grote aanbod tuinplantentrouwbloemenrouwbloemen en kamerplanten, hebben wij ook een enorm breed assortiment foam- en zijdebloemen oftewel kunstbloemen. Zijden bloemen zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden, je hebt er langer plezier van én ze zijn ook nog eens enorm onderhoudsvriendelijk. Het niet verzorgen van de plantjes thuis, is voor veel mensen een groot voordeel. Na het kopen van de nepplanten hoeft u ze simpelweg in een vaas of mooie pot te plaatsen en je bent klaar. Je kunt ze zelfs ook nog bijknippen zodat de kunstbloemen altijd goed in de vaas passen. 

Tafeldecoratie: van servies tot tafellamp

Tafeldecoratie: van servies tot tafellamp

Wie vindt het niet gezellig om samen te eten? En het sfeervol aankleden van jouw tafel hoort daar nu eenmaal bij en laten wij nu net een enorm uitgebreide collectie tafeldecoratie hebben. Je kunt voor iedere gelegenheid bij ons terecht: van verjaardagsfeestje tot aan uw verlovingsfeest. Kom eens kijken en ontdek ons aanbod: servetten, theedoeken, broodplanken, dienbladen, servies en glaswerk. Alles voor een sfeervolle tafel in het najaar vind je bij Eurofleur! We hebben daarnaast ook een mooie collectie kookboeken en diverse, exclusieve streekproducten en snoepgoed uit grootmoeders tijd.

Deurmatten