Wat zijn de interieur trends van de herfst 2019?

Tags:
Wat zijn de interieur trends van de herfst 2019?

De herfst is begonnen en een nieuw seizoen betekent nieuwe trends! Waarmee maak jij deze herfst je huis gezellig? Wij hebben de leukste trends van dit najaar voor je op een rijtje gezet.

Ronde vormen

Rechthoekige vormen maken een interieur al snel statisch. Daarom zie je steeds meer ronde vormen. De ronde bijzettafeltjes zijn al lange tijd erg populair, maar je gaat nu ook steeds meer ronde eettafels zien. Een ronde eettafel is ook heel gezellig. Je kunt namelijk iedereen aan tafel recht aankijken! De ronde vormen ga je niet alleen in tafels terugzien, maar ook in spiegels, sierkussens en decoratieve objecten.

            

Urban jungle

Hier zijn wij als plantenliefhebbers heel erg blij mee! De urban jungle trend houdt voorlopig nog aan. Hoe meer groen in huis, hoe beter! Dit kan natuurlijk met een tropisch behangetje, maar het leukste is met échte planten. Geef dit najaar een twist aan de urban jungle door eens voor een gekleurde plant te kiezen. Wat dacht je van een roze plant?

   

Rotan

Je ziet steeds meer meubels of decoratieve items in natuurlijke kleuren of materialen. Rotan is zo’n materiaal dat we steeds meer terugzien. Van spiegels tot stoelen. Met rotan zorg je voor een natuurlijke uitstraling in huis. Rotan gaat ook heel goed samen met de urban jungle trend.

           

Kitsch

Kitsch wordt vaak geassocieerd met oubollige en soms zelfs lelijke items. Er komen steeds meer kitscherige items terug in het interieur. Deze trend bewijst dat kitsch niet oubollig hoeft te zijn. Een gedoseerde portie kitsch in huis, maakt het interieur een stuk speelser. Deze items vormen ware eyecatchers in je interieur. Zeker als je een basic interieur hebt, kun je met bijvoorbeeld een gekke kandelaar of opvallende vaas een statement maken.

            

Lampen

Lampen worden steeds multifunctioneler. Naast dat ze voor licht zorgen, worden ze steeds vaker gebruikt om het interieur aan te kleden. Je ziet ze dan ook in de meest gekke en opvallende vormen en kleuren.

               

Kerst

Tijdens kerst kunnen jungle- en kitschliefhebbers zich helemaal uitleven. Deze trends ga je terugzien in de kerstdecoraties dit jaar. Bij Eurofleur hebben we de grootste kerstshow en kun je binnenkort al de gaafste kerstartikelen kopen. Van bonte kerstbomen tot gouden glitter panters. Deze kerst is niets te gek!

Bij Eurofleur hebben we de leukste items om je interieur dit najaar mee aan te kleden! Kom langs in ons tuincentrum of volg ons op Instagram voor meer interieur inspiratie.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
moestuin
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Vacatures