5 must-haves voor Kerst 2019

5 must-haves voor Kerst 2019

Kerst 2019 staat alweer voor de deur! Hoe ga jij het thuis versieren? Kies je dit jaar voor rode, blauwe of roze kerstballen en kerstdecoratie? Ook de keuze van de kerstboom blijft een gedoetje.. De één kiest voor een kunstkerstboom en gaat voor het gemak en de ander koopt liever een echte kerstboom waarmee je een heerlijke dennengeur in huis creëert. Waar je ook voor kiest, Tuincentrum Eurofleur in Leusden heeft alles op het gebied van kerstornamenten om het thuis mooi te maken. Ontdek het bij onze kerstshow of neem een kijkje in de webshop.

Kerstballen

 


1. Lemax kersthuisjes

Natuurlijk staat bovenaan één van de grootste favorieten onder velen van ons: de prachtige Lemax kersthuisjes. Je kunt er zelfs een heel kerstdorp mee maken en de hele vensterbank vol zetten. Er zijn tal van verschillende Lemax kersthuisjes bij ons in Leusden te koop, dus elk jaar kunnen onze Lemax liefhebbers talloze nieuwe accessoires, figuurtjes en huizen aan hun collectie toevoegen. Lemax is wereldwijd hét bekendste merk op het gebied van miniatuur kerstdorpen en huisjes: Lemax staat namelijk enorm bekend om haar unieke themadorpen, welke ieder jaar geüpdatet worden met de nieuwe collectie.

Lemax artikelen koop je bij eurofleur

2. Black Box kunstkerstboom

Een andere grote favoriet is de Black Box kunstkerstboom. Het merk van deze kerstbomen staat bekend om hun hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Heb je de kerstboom al een aantal jaar? De kerstboom zal er nog net zo mooi uitzien als de eerste keer dat je 'm opzette! Je kunt kiezen voor een kerstboom van 185 cm of een hele hoge van 230 cm. Die laatste kerstbomen zijn ideaal als je veel ruimte over hebt thuis! Ook kerstbomen met sneeuw van Black Box zijn in onze webshop te koop! Wist je dat deze kunstkerstbomen gemaakt zijn van innovatieve materialen? Daarmee onderscheidt Black Box zich van andere kerstbomen en zijn de kerstbomen enorm brandveilig. Als je op zoek bent naar een prachtige kerstboom met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding, dan zit je bij Black Box goed!

Black Box kunstkerstboom

3. Houten kerstversiering

Houd je niet van de standaard kerstkleuren? Dan is houten kerstversiering hét helemaal voor jou! Met de houten kerstdecoratie breng je sfeer, gezelligheid en warmte direct in huis. Bovendien straalt het ook een bepaalde rust uit waardoor je het liefst lekker thuis blijft in de koude wintermaanden. Hout past eigenlijk bij iedere kleur! Of je nu groene, roze, witte of blauwe kerstballen en kerstversiering koopt: het past er allemaal bij!

Houten kerstversiering

4. Rode kerstversiering

Kerst is traditie! En daar hoort traditionele kerstversiering bij. Rode kerstballen, kerststerren, pieken en slingers komen ieder jaar weer terug in de kersttrends. Met rood en groen kan je nooit misgaan: het past perfect bij elkaar en je krijgt direct een kerstsfeer in huis. Je kunt kiezen voor glimmende, plastic en matte kerstballen voor in jouw kerstboom. Laat het nu ook bij jou thuis sprankelen met prachtige rode kerstversiering.

Rode kerstversiering kopen

5. Clusterkerstverlichting

Altijd op zoek naar kerstverlichting waarmee je dat WOW effect krijgt? Dan tippen wij: clusterverlichting. Deze kerstlampjes zitten namelijk heel erg dicht op elkaar waarmee je een magisch en uitbundig lichteffect krijgt. Ook handig om te weten is dat je deze verlichting in de kerstboom, huis én tuin kan hangen, ideaal toch?

Clusterkerstverlichting

Ontdek de kerstshow

Kom langs onze kerstshow en beleef het zelf of neem een kijkje in onze webshop.