Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Wat te doen tegen een Winterdip?

Wat te doen tegen een Winterdip?

Velen van ons hebben er last van: de oh-zo-bekende winterdip. Het wordt sneller donker, er is weinig daglicht en de zomer is nog ver weg: dan komt de winterdepressie of winterdip om de hoek kijken. Om dit te voorkomen, hebben wij enkele algemene tips:

  • Drink niet te veel alcohol en/of koffie
  • Zorg voor genoeg inspanning (dit kan ook in de tuin)
  • Maak het thuis gezelliger

Maak het thuis gezellig!

Een schoon huis, betekent ruimte in je hoofd! Dus ga eens aan de slag met je interieur en maak jouw huis een echt thuis. In de koude wintermaanden is het nu eenmaal zo dat je vaker thuis bent dan op een terrasje zoals in de zomer. Ga eens aan de slag met mooie Bolsius kaarsen, diffusers of geurkaarsen. Kaarsen mogen niet ontbreken tijdens een rustig avondje op de bank met zijn twee of dat gezellige etentje met vrienden! Deze sfeermakers zijn er in allerlei kleuren en maten te verkrijgen bij Eurofleur. Dit seizoen vind je dan ook een ruime collectie geur-, diner-, stomp- en bolkaarsen van het A-merk ‘Bolsius’. Maar ook voor buitenkaarsen en geurstokjes kun je bij Eurofleur uitstekend terecht. Ook leuke tafeldecoratie is natuurlijk onmisbaar als we het thuis gezellig willen maken. Maak het daarom sfeervol aan tafel met de zeer uitgebreide collectie tafeldecoratie van Eurofleur. Voor iedere gelegenheid kun je bij ons terecht! Van tafelkleed tot tafelzeil, van servet tot theedoek, van broodplank tot dienblad, van servies tot glaswerk en van gebakschotel tot etagère; alles voor een sfeervolle tafel in het najaar vind je bij Eurofleur! We hebben daarnaast ook een mooie collectie kookboeken en diverse, exclusieve streekproducten en snoepgoed uit grootmoeders tijd.

Maak het thuis gezellig!

Bloemen fleuren op

Van zijdebloemen tot aan echte boeketten: wie wordt er nu niet vrolijk van een bos bloemen? Je vasthouden aan een winterdip is voor niemand leuk, dus probeer het eens positief te bekijken. Ga aan de slag met woonaccessoires en bloemen en we kunnen bijna garanderen dat jouw winterdip minder wordt. En het hoeft helemaal niet extreem duur te zijn, met de goede voornemens in je achterhoofd kunnen de kleinste woondecoraties al genoeg zijn. 

Bloemen fleuren op

Verlichting tegen de winterdip

Ook verlichting kan helpen tegen jouw winterdip of winterdepressie! Tuincentrum Eurofleur heeft de leukste lampenstandaards waar je haast wel vrolijk van moet worden! Kom eens langs in Leusden of neem een kijkje in onze uitgebreide webshop.