Top 3 elektrische BBQ's van Weber

Top 3 elektrische BBQ's van Weber

Het prachtige merk Weber biedt enorm veel barbecues in allerlei soorten en maten. Als je van de echte houtskool smaak houdt, dan zijn houtskool barbecues de perfecte keuze, maar ga je eerder voor gemak? Dan is een elektrische barbecue juist een betere keuze. Steek de stekker in het stopcontact, bepaal de temperatuur met een simpele regelaar en in slechts enkele minuten kun je gaan beginnen me jouw barbecue. Bekijk online ons assortiment elektrische barbecues of kom gezellig bij ons langs in het tuincentrum. Om het je iets gemakkelijker te maken, hebben wij een top 3 elektrische barbecues van Weber voor je klaargezet!

Shop barbecues 

PULSE 20001. PULSE 2000

Op nummer 1 vind je deze exclusieve barbecue van wereldklasse. Met de Pulse 2000 elektrische barbecue betover je de hele stad vanaf jouw tuin of balkon met heerlijke geuren die uit het sissende voedsel vrijkomen. Deze barbecue biedt afzonderlijk twee regelbare barbecuezones met een industrieel design. Deze uitgesproken moderne en stijlvolle barbecue is perfect voor gebruik in de stad! Het onderstel van deze barbecue biedt de juiste, comfortabele werkhoogte én is voorzien van extra veel ruimte voor barbecuebenodigdheden. Heb je nog ander BBQ gereedschap die je kwijt wilt? Gebruik dan de gereedschapshaken die bij de barbecue zitten. Daarnaast biedt deze barbecue ook nog eens een verwijderbare zijtafel, wat weer zorgt voor meer werkruimte!

 

Weber® Q 2400 + gratis accessoire

2. Weber® Q 2400 + gratis accessoire

De Weber® Q 2400 + gratis accessoire staat op onze nummer twee. Deze elektrische BBQ is perfect als je in de stad woont. Samen genieten van vlees, vis en groente op heerlijke zomeravonden.. wie wilt dat nu niet? Er is altijd ruimte voor een barbecue met de Q 2400 elektrische barbecue.

  • Nu met gratis bakplaat!

 

 

PULSE 10003. PULSE 1000

Haal deze elegante barbecue met industrieel design in huis! Net als de andere twee barbecues, is deze barbecue uitermate geschikt voor gebruik in de stad. Je hebt een digitaal temperatuurscherm aan de voorkant van de barbecue, waardoor je altijd weet hoe heet de barbecue van binnen is. En de barbecue schoonmaken? Dat is een makkie! Je verwijdert als eerst de grillroosters, de ketel/kuipbekleding en de opvangschaal en je doet ze in de vaatwasser. Ook het opwarmen van de barbecue werkt heel simpel: er brandt een rood indicatorlampje tijdens het voorwarmen van de barbecue. Is de Pulse 1000 op temperatuur? Dan zal het lampje stoppen met knipperen en klinker er een toon. Bijkomend voordeel van deze barbecue: doordat er porselein geëmailleerde, gietijzeren grillroosters gebruikt zijn, kan het voedsel niet aankoeken en behoud je altijd de perfecte warmte. Op die manier geniet je iedere keer weer van de perfect dichtgeschroeide steak.

 

elektrische barbecue kopen bij eurofleur

Gehele assortiment elekrische barbecues

Voor het gehele assortiment barbecues kun je gezellig bij ons langskomen of shop het online in de webshop!