Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Top 3 parasols van dit seizoen!

Top 3 parasols van dit seizoen!

Ons tuincentrum biedt genoeg leuke aanbiedingen aan voor parasols en tuinmeubelen. Zo heb je bij ons al een parasol voor €99,00. Je vindt bij ons voor elke portemonnee de beste parasol van hoogwaardige kwaliteit. Voor elk type tuin hebben wij geschikte parasols in het assortiment: pf je nu een grote tuin hebt of een klein balkon, de beste parasol vind je bij Eurofleur. Heb je geen woning met tuin, maar ben je gezegend met een fraai balkon? Dan is de kans hoog dat je net wat meer uit de wind bent dan in een grote tuin. Zomerse temperaturen lopen soms hoog op in Nederland waardoor schaduw niet meer als overbodige luxe wordt gezien. Bij tuincentrum Eurofleur heb je daarom ook de keuze voor mooie balkon parasols. 

Er zijn veel verschillende parasols verkrijgbaar in ons tuincentrum:

  • Balkon parasols
  • Grote parasols
  • Kleine parasols
  • Vierkante parasols

Ontdek onze top 3 parasols van dit seizoen:

1. Barletta: de vrijhangende parasol van Borek in het grijsBarletta: de vrijhangende parasol van Borek in het grijs

Deze fraaie vrij-hangende parasol van Borek heeft een aluminium matzwart frame en is voorzien met een hoge kwaliteit spuncrylic grijs kleurig doek. Spuncrylic heeft als eigenschappen dat het water- en schimmel afstotend is en een hoge kleurechtheid heeft. De parasol is dubbel kantelbaar, zowel links/recht als naar voren/achter. Ook kan de parasol 360 graden om zijn as draaien. Standaard word de parasol geleverd met een hoes in de kleur van het doek. Door middel van een stok is de hoes makkelijk over de parasol te hangen. Een kruispoot word ook standaard meegeleverd, deze dien jezelf met vier 50x50 cm tegels te verzwaren.

Shop online

 

 

 

Houston parasol Ø500 cm taupe

 

 

2. Houston parasol Ø500 cm taupe

Het buitenleven omarmen in volle glorie: dat ultieme gevoel van genieten en vrijheid: Het weerspiegelt zich in de parasols en buitenmeubelen van Borek. Met de stijlvolle en tijdloze producten wordt de ultieme verbintenis gecreëerd tussen opvallende, duurzame buitenmeubelen en het heerlijke buitenleven. Het frame van deze parasol is zilver aluminium en bestaat uit 1 geheel. De parasol gaat open en dicht door een zogenaamd ''draai- en schuifsysteem''. Omdat de parasol beschikt over een telescoopsysteem kan deze boven een tafel sluiten. Verder wordt deze parasol geleverd inclusief kruisvoet en hoes. De kruisvoet dient u te verzwaren met op z'n minst 6x 50x50 cm betontegels.

Shop online

 

 

Detroit parasol in het taupe

3. Detroit parasol in het taupe

Deze parasols is gemaakt van geanodiseerd aluminium. De stok van de parasol bestaat uit één geheel en het doek is van spuncrylic. Functioneel én strak design staat bij deze parasol centraal!

Shop online