Onze kerstshow is geopend!

Tags:
Onze kerstshow is geopend!

Het is zover: de kerstshow van tuincentrum Eurofleur is officieel geopend! In een bijzonder sfeervol gedecoreerde omgeving kun je ook dit jaar genieten van alle prachtige kersttrends die we je te bieden hebben. Alles op het gebied van kerst vind je uiteraard in deze kerstshow 2020: van kunstkerstbomen tot verlichting en van kerstballen tot andere kerstige accessoires. Er is toch niks leukers dan samen met familie of vrienden kerstinkopen doen?

Kerst 2020 is een bijzondere. We hebben dit jaar veel te verduren gehad en dus hebben we ons best gedaan om je in onze kerstshow een sprookjesachtige ervaring te bieden. Voel je die kerstkriebels al? Van grote paddenstoelen tot een magisch kerstdorp van Lemax en van klassieke kerstkleuren tot stoere houten elementen: onze kerstshow bevat alle ingrediënten om van jouw huis een kérsthuis te maken. 

Kom (veilig) shoppen!

2020 was en is een pittig jaar: Corona heeft het leven flink op z'n kop gezet en dus was het nog nooit eerder zo belangrijk om kerst (veilig) te vieren met iedereen die je lief is. Deze kerst mag je dan ook alles uit de kast halen om het de allermooiste kerst ooit te laten zijn. Met een prachtig gedecoreerd huis heb je binnen no time een vrolijk gevoel. Wie wordt er immers niet blij van mooie boom, fonkelende lichtjes, kleurrijke kerstdorpen en schitterende versiering? Ben je een klassiek type of ben je juist erg trendgevoelig? Ga je voor romantisch of moeten de accessoires matchen met jouw bohemian woonstijl? We hebben genoeg keus! Ontdek het aanbod en bestel eenvoudig en snel in onze webshop óf kom langs en shop veilig jouw nieuwe kerst items. De show is ruimer opgezet, zodat je elkaar meer de ruimte kan geven. We zijn 7 dagen per week geopend. Kom je de kerstshow bezoeken? Dan kan dat geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen van jou het volgende:

⚠ Blijf thuis als je klachten hebt

⚠ Volg onze routestickers op de vloer

⚠ Houd altijd 1,5 meter afstand

⚠ Kom zoveel mogelijk op doordeweekse dagen om drukte te voorkomen!

Kerstshow bezoeken | Tuincentrum Eurofleur

De trends van kerst 2020

Elk jaar zijn er weer een aantal trends op het gebied van kerstdecoratie te ontdekken, onder andere qua kleuren, vormen en materialen. De klassieke en traditionele stijl zal echter altijd populair zijn: rood, groen en wit zijn stiekem toch wel dé kerstkleuren. Dit jaar wordt ook de exotische trend een belangrijke! We zagen de natuurlijke jungle en safari stijl al wat langer in de Nederlandse huishoudens, maar deze kerst krijgt deze interieurstijl ook een kerstig tintje. 

De kleuren saliegroen en goud zie je dit jaar veelvuldig terug: een gouden toevoeging aan het huis zorgt voor een luxe en classy charme. Groen werkt weer prachtig in combinatie met andere trendkleuren als stoer camel, sprookachtig roze en werelds terra. Houten elementen in combinatie met natuurlijke materialen blijven ook dit jaar onverminderd hip. Het Scandinavische wintergevoel blijft een prachtig sfeertje. Maak met onderstaande stijlen van je huis een plek waar de kerstman trots op kan zijn!

  • Wild, wilder, wildst. Combineer groene en grote kamerplanten met droogbloemen, pluimen én uiteraard een kerstboom voor een bijzonder groen, natuurlijk en levendig effect. De botanische trend is dit jaar in een chique jasje gegoten, aangezien we kleuren als terra en camel mixen met gouden glimmers. Je kunt dit jaar ook niet om dieren heen: denk bijvoorbeeld aan panter-, zebra- en tijgerprints, gouden accessoires in de vorm van een neushoorn of een hanger in de vorm van een giraf.

  • Once upon a time... Magische bossen vol feetjes, paddenstoelen, herten en kabouters staan centraal in de sprookjes van onze jeugd. Dit jaar is het sprookjesachtige bos één van de grootste trends. Kleuren als roze, saliegroen en parelmoer geven een lieflijk en romantische sfeer. Bloemen, paddenstoelen en elfjes zie je deze kerst volop terug in onze kerstshow.

  • Walking in a winterwonderland. Eigenlijk zien we deze Scandinavische trend elk jaar in een nét wat andere vorm. Centraal staan de houtaccenten en dierfiguren Natuurlijke en stoere materialen matchen perfect met kleuren als petrolblauw, saliegroen en winters wit. De eenvoud en rust van een winters chalet is wat deze trend uit wil stralen.

  • Chique klassiek. Ho, ho, ho! Bedenk eens hoe de kerstman zijn huis heeft ingericht en je komt uit bij deze stijl. Met rode, groene, witte én zilver- of goudkleurige kerstdecoraties zit je altijd goed. Denk aan kerstelfjes, notenkrakers, rendieren en een overvloed aan lichtjes. Deze trend is traditioneel en klassiek, maar ook van nu door de glimmende toevoeging die deze kerst centraal staat. Met een gouden of zilveren touch ontstaat er een spannend en decoratief geheel. 

Kerstshow bezoeken | Tuincentrum Eurofleur

Kom deze en andere stijlen ontdekken op de kerstshow van tuincentrum Eurofleur. Je vindt daar alles wat je nodig hebt op het gebied van kerst. Met elkaar maken we er een veilige, ontspannen en mooie shopervaring van! Liever online oriënteren? Ontdek ons kerstaanbod in de webshop

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

bloemen
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
gazon
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
moestuin
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...
tuinplanten
De vrolijkste voorjaarsbloeiers

Zo aan het eind van de winter en het begin van de lente die altijd (té) lang op zich laat wachten toe aan wat vrolijke voorjaarsbloeiers? Ons tuincentrum biedt uitkomst!

Lees meer...
Vacatures