Schijn een lichtje op mij

Schijn een lichtje op mij

Deze donkere dagen vragen om een lichtpuntje! Zet daarom je huis deze winter goed in de spotlight. Dat kan uiteraard met de nodige kerstverlichting, maar ook een aantal staande, hang- of tafellampen kunnen bijdragen aan de gezelligheid. Licht is namelijk niet alleen een praktische toevoeging aan je woonkamer, het brengt sfeer en warmte. Maar wat zijn de laatste trends op het gebied van verlichting? Eurofleur vertelt het je!

Bijzondere lampen

Stel: je bent met een aantal vrienden Pictionary aan het spelen en je krijgt de opdracht om een lamp te tekenen. Je denkt dan waarschijnlijk meteen aan een lampvoet in combinatie met een simpele kap. Hartstikke herkenbaar natuurlijk, maar ook wel een tikkeltje ouderwets. Lampen zijn er tegenwoordig namelijk in de meest uiteenlopende vormen. Ze zijn namelijk een woonobject an sich en mogen dus opvallen. Het mag groot, het mag grof én het mag grappig. Zo zie je tegenwoordig veel lampen in de vorm van een dier. Ook zijn de string lights helemaal in. Met een lichtslinger maak je van elke ruimte een bijzonder sfeervolle plek.

Een bron van genot

Ook zijn de lichtbronnen zelf vaak al een waar genot om naar te kijken. Een lampenkap is daarom soms overbodig - al zijn er tegenwoordig zat toffe lampenkappen met bijzondere prints. Mix and match erop los met de lampen voor een speels en rijk effect. Met name de bollamp met goud licht is trendy. Door de ronde vorm creëer je een speels en vrolijk effect. Kies voor gekleurd glas of ga voor transparantie. Met een bijzondere gloeidraad heb je een waar spektakel om naar te kijken. Kies waar dat kan voor LED lamp. Een LED lamp is namelijk beter voor het milieu en goedkoper in gebruik.

Lampen  kopen | Tuincentrum Eurofleur

Goud is golden

Met goud zit je goud! Waar goud eerder als kitsch en oubollig werd gezien, maakt deze kleur sinds een tijdje een enorme comeback. Steeds meer lampen hebben een gouden kleur, mede door het feit dat goud in elk interieur en bij elke muurkleur past. Of je nu voor industrieel, Scandinavisch, bohemian of modern gaat: met goud zit je goed! Het straalt warmte en klasse uit en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Ga bijvoorbeeld voor een strakke staande lamp of ga all the way met een gouden papegaai met velours kap. Niks is te gek!

Wat LED je?

Heb je zin om je huis extra in de spotlights te zetten? Kom inspiratie opdoen bij Eurofleur! Ontdek ons gevarieerde aanbod aan interieurartikelen. Van kussens tot potten en van kamerplanten tot kaarsen: er is genoeg moois te vinden in ons tuincentrum in Leusden. Heb je een vraag of ben je op zoek naar een specifiek item? Je kunt altijd een van onze medewerkers aanspreken. Ze helpen je graag verder!

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

duurzaam tuinieren
11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Leusden heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
Vacatures