De hipste grote kamerplanten van dit moment

Tags:
De hipste grote kamerplanten van dit moment

Ieder seizoen zijn er weer andere kamerplanten in. Na de kerstdagen zijn grote kamerplanten in trek; veelal om de lege plek van de kerstboom te vullen. Een grote kamerplant met pot is de ideale manier om direct meer sfeer in huis te krijgen, maar welke grote kamerplanten zijn het populairst? Deze vindt u natuurlijk bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden. Onze plantenexperts vertellen u graag meer over de populaire grote kamerplanten van dit moment en hun voordelen. De populairste grote kamerplanten van dit moment zijn:

  • Bananenplant
  • Gatenplant
  • Goudpalm

Banenplant kopen: grote kamerplant met prachtige bladeren

Aan bananenplanten groeien helaas geen bananen, maar toch is deze kamerplant bij veel huishoudens favoriet! Deze plant heet ook wel Musa en staat het liefst in het zonlicht. Haal het gevoel van de tropen in huis met deze bananenplant. Houd de potgrond van de Musa vochtig; net zoals in de tropen. De bananenplant krijgt keer op keer nieuwe bladeren; de oude bladeren sterven dan af en kun je weghalen. Heb je deze grote kamerplant een plekje te bieden met veel zon? Dan wordt de bananenplant vast en zeker gelukkig!

Gatenplant: grote kamerplant die snel groeit

Deze sierplant voor binnen groeit snel en heeft bladeren met 'gaten' erin; dat verklaart de naam! Deze grote kamerplant is stoer, makkelijk in de verzorging en zorgt voor een echt jungle gevoel in huis. Deze grote kamerplant heet ook wel Monstera en houdt ervan als de potgrond vochtig blijft. Het liefst staat deze kamerplant op een lichte plek, maar niet te dichtbij het raam. Heb je geen groene vingers, maar wil je toch snel veel groen in huis? Dan is de gatenplant de perfecte kamerplant voor bij jou in huis. 

grote-kamerplanten-kopen-leusden

Goudpalm: de grote kamerplant voor een kleine prijs

De Goudpalm is al jaren een populaire grote kamerplant en wij begrijpen wel waarom! Deze groene kamerplant is ideaal voor starters. De Goudpalm heeft niet veel verzorging nodig en is niet duur. Deze grote kamerplant zuivert ook nog eens de lucht in huis: wat kun je nog meer van een kamerplant vragen? Juist! Prachtige groene bladeren met een exotische sfeer die direct zorgen voor gezelligheid in huis. Combineer de populaire Goudpalm met een unieke grote sierpot en geniet er jarenlang van!

Hippe, grote kamerplanten kopen bij Tuincentrum Eurofleur

Hippe, grote kamerplanten kopen doe je natuurlijk bij Tuincentrum Eurofleur. In ons assortiment vind je ieder seizoen een nieuw aanbod grote kamerplanten die direct sfeer brengen in huis. Grote kamerplanten kunnen in huis dienen als eye-catcher, maar staan ook perfect in een donkere hoek. De gatenplant is hier een voorbeeld van. Natuurlijk kun je de grote kamerplant ook in de badkamer, slaapkamer of hal plaatsen. Kom langs en bekijk het ruime aanbod grote kamerplanten. Ook geven onze medewerkers je graag advies over de verschillende soorten kamerplanten. Wij hopen je snel terug te zien!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips
15 lentefrisse tuintips voor maart

Verheug je je ook zo op het nieuwe buitenseizoen? Ons tuincentrum helpt je op weg met deze 15 lentefrisse tuin- en balkonklussen!

Lees meer...
kamerplanten
Planten voor je bad- en slaapkamer

Wil je het zen-niveau in je bad- en slaapkamer verhogen? Ons tuincentrum in Leusden weet welke planten je dan in huis moet halen!

Lees meer...
bloembollen
Toffe tulpen

Ook zo dol op tulpen? Ons tuincentrum in Leusden vertelt je er meer over en geeft handige tulpentips!

Lees meer...
tuinplanten
Kuip- en potplanten verzorgen

Heb je vorstgevoelige kuip- of potplanten in de schuur, garage, kas of een onverwarmde zolderkamer staan? Ons tuincentrum heeft praktische tips en info over de verzorging van je planten in de winterberging.

Lees meer...
Vacatures