Geniet van het buitenleven met Borek tuinmeubelen

Tags:
Geniet van het buitenleven met Borek tuinmeubelen

We kunnen het niet vroeg genoeg aanstippen: na dit koude najaar volgt al snel het warme voorjaar. Het is daarom een goed idee om je nu al bezig te houden met het voorbereidende werk voor dat zomerse terras. Wat niet mag ontbreken? De design tuinmeubelen van Borek! We moeten immers een lichtpuntje op de horizon hebben, vind je niet? Denk dus vast over de tuinmeubels waarmee jij jouw tuin dit jaar naar een hoger niveau gaat tillen. Nieuwe loungebank, tuintafel, tuinstoelen of complete loungeset? Met de meubels van Borek ben je verzekerd van tijdloos, maar ook trendy design. Bij tuincentrum Eurofleur vind je zowel in de webshop als in de winkel een uitgebreide collectie tuinmeubelen van Borek die jouw loungehoek compleet maakt. Van de nieuwste modellen tot leuke aanbiedingen in de sale: kom Borek ontdekken in Leusden!
 

Bekijk alle Borek tuinmeubelen

Genieten op een Borek loungeset

Met grote kamerplanten in mooie bloempotten trekken we al jaren het buitengevoel een beetje naar binnen. Momenteel is het een grote trend op het gebied van tuininrichting om ook tegenovergestelde te doen: haal dus dat huiskamergevoel naar buiten met een mooie loungebank, loungestoel of gewoon een complete loungeset. De buitenkamer is aankomend voorjaar dé plek waar jij je het meest vrij gaat voelen. Er gaat namelijk niks boven het ontspannen genieten van de zon op een comfortabele tuinbank. In de linkerhand een drankje en in de rechterhand een fijn boek: zie je het al voor je? Dat vakantiegevoel van ontspannen genieten van je vrijheid is wat Borek weerspiegelt in zijn tuinmeubels. De tuintafels, tuinstoelen, tuinbanken en loungesets hebben een stijlvol, trendy, maar toch tijdloos design en worden ook nog eens duurzaam geproduceerd. Leuk voor jou, maar dus ook goed voor het milieu.

Borek tuinmeubelen kopen | Tuincentrum Eurofleur

Waarop letten bij het aanschaffen van tuinmeubelen?

Tegenwoordig is het goed om stil te staan bij het duurzame karakter van de producten die je in huis of tuin haalt. Door bijvoorbeeld voor een oer-Hollands merk te kiezen, verklein je al je ecologische voetafdruk. Je tuinmeubilair hoeft immers niet de wereld over te reizen voordat het jouw tuin bereikt. Door voor hoge kwaliteit te kiezen, kies je automatisch voor duurzaamheid. Je hebt er namelijk jarenlang plezier van. Er zijn echter nog een aantal andere zaken waar je op moet letten bij de aanschaf van meubels voor in de tuin. Wij zetten er een aantal op een rijtje.

  • Meten is weten. Het lijkt misschien een schot voor open doel, maar bovenal is het belangrijk dat je tuinset in je tuin of op je dakterras past. Ga je voor een loungeset in een hoekopstelling, ben je meer van het hoog zitten aan de eettafel of maak je een heuse combinatie van een lounge- en eetgedeelte? Alles kan, maar meet eerst goed op tot hoever jouw mogelijkheden reiken.
  • Wat vind je mooi? Niet alleen de praktische mogelijkheden zijn belangrijk, ook smaak doet er toe. Kies voor een tuinmeubel dat past bij jouw tuin. Ga je voor strak, modern, tijdloos, trendy of bourgondisch? Voor elke tuinstijl heeft Borek passende producten!
  • Vergeet comfort niet. Je wilt natuurlijk het liefst uren zonnebaden op je nieuwe loungebank. Tuinmeubelen moeten daarom lekker zitten en/of lekker liggen. Ga na of je vaker een actieve houding aanneemt of juist graag onderuitgezakt van je tuinset wil genieten.
  • Mooi materiaal. Een tuinmeubel moet zoals gezegd lekker zitten, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Kies dan ook voor een kleur en materiaal dat bij jouw smaak past. De collectie van Borek is breed en dus valt er genoeg te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan materialen als teak, fiber, aluminium en RVS.

Relaxen onder een Borek parasol

Borek produceert echter niet alleen zitmeubilair, maar ook parasols zijn onderdeel van hun collectie. Gelukkig maar, want een parasol is onmisbaar wanneer je het hebt over het inrichten van je tuin. Met een parasol ben jij de baas over de zon. Ook in Nederland kan het immers bloedheet worden en dus is het wel zo fijn om af en toe wat schaduw te creëren. De parasols van Borek zijn gemaakt van kwalitatief sterke materialen, zoals aluminium, rvs of teak in combinatie met stoffen zoals Batyline, Sumbrella en Spuncrylic. Ga je voor rond, rechthoekig, vierkant of misschien wel een zweef- of hangende parasol? Kies voor een design dat bij jouw tuinontwerp past!

Borek tuinmeubelen kopen | Tuincentrum Eurofleur

Borek tuinmeubelen kopen

Al meer dan 40 jaar is Borek één van de grootste partijen op het gebied van outdoor living. Met hun altijd spannende collectie buitenmeubelen, ontworpen door verschillende gerenommeerde designers als Marcel Wolterinck en Eric Kuster, is er altijd wel een product dat bij jouw smaak, jouw tuin, jouw wensen, maar ook jouw portemonnee past. Zo heeft Borek een lijn met de naam Max & Luuk in het leven geroepen. Goede kwaliteit van stoere en trendy producten voor een betaalbare prijs staan centraal. 

Kom langs bij Eurofleur in Leusden om ons uitgebreide assortiment te ontdekken:

We hebben het allemaal voor jou in huis! Maak van jouw buitenplek een heus vakantieoord met de mooiste tuinmeubelen en een bijpassende parasol. Onze medewerkers matchen je dolgraag aan het juiste meubel. Nu vast wat informatie inwinnen? Neem contact met ons op! We hopen je graag in onze (online) winkel te zien.

Kijk ook eens naar:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

moestuin
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...
tuinplanten
De vrolijkste voorjaarsbloeiers

Zo aan het eind van de winter en het begin van de lente die altijd (té) lang op zich laat wachten toe aan wat vrolijke voorjaarsbloeiers? Ons tuincentrum biedt uitkomst!

Lees meer...
bijen
Maak van je tuin een bijenbuffet

Wil je ook een steentje bijdragen en de bezige (en nuttige!) bijtjes helpen? Ons tuincentrum heeft de beste bijenplanten en tips voor het maken van een bijenbuffet in je tuin of op je balkon.

Lees meer...
snoeien
Knip de winter weg: snoeien in maart

Maak de tuin lenteklaar! Daar begin je mee in maart, met snoeien en mesten. Ons tuincentrum gidst je er uiteraard makkelijk doorheen.

Lees meer...
Vacatures