Hoe maak ik de zithoek in mijn tuin gezellig?

Tags:
Hoe maak ik de zithoek in mijn tuin gezellig?

Maak van je tuin een tweede woonkamer | Tuincentrum EurofleurIn tuinland is het momenteel dé trend om jouw buitenplek als een tweede woonkamer aan te kleden. Waar het voor velen eerder voldoende was om op een aantal witte plastic klapstoelen op een slecht gelegd tegelterras te zitten, mag de tuin er tegenwoordig een stuk sfeervoller uitzien. In het voorjaar brengen we immers vaak meer tijd buitenshuis dan binnenshuis door. Breng dus een beetje van binnen naar buiten door jouw tuin, terras of balkon aan te kleden als gezellige huiskamer, inclusief lekkere zithoek, een fijne keuken en wat sfeervolle accessoires. Tuincentrum Eurofleur helpt je graag jouw tuin zithoek zo fijn mogelijk in te richten met de volgende tips.

De juiste meubelen

Wat is het belangrijkste meubelstuk in je woonkamer? Juist, de bank! Je wilt er immers comfortabel een kopje koffie kunnen drinken of er een hele avond met visite op vertoeven. Logischerwijs wil je buiten net zo’n lekker zithoekje creëren. Met een luxe loungeset kun je je eigen buiten zithoek inrichten zoals jij dat Maak van je tuin een tweede woonkamer | Tuincentrum Eurofleurwil. Ga je voor een hoekopstelling of neem je genoegen met een aantal stoelen en een lage tafel? Misschien wil je wel een combinatie tussen loungen en eten? Kies de meubelen uit die jouw zomer zo relaxed mogelijk maken. Uiteraard moet een tuinmeubel er gezellig en trendy uitzien, maar dat je er lekker op kunt zitten of liggen mag ook niet worden vergeten. Kom langs in ons tuincentrum om proef te zitten. Vergeet ook de parasol of het schaduwdoek niet!

Yoi tuinmeubelen



De juiste accessoires

Een bank zonder kussens is niet uitnodigend en een kast zonder inhoud is gewoonweg saai. Waarom zou je dan niet ook je buitenplek leuk aankleden met passende accessoires? Op deze manier kan je jouw smaak goed tot uiting brengen.Maak van je tuin een tweede woonkamer | Tuincentrum Eurofleur Kies voor een bohemian Ibizastijl met kleurrijke items of houd het luxe en modern door vooral voor neutrale tinten te kiezen. Een tuinkleed, sierkussens, decoratieve verlichting of zelfs een tuinschilderij; wij hebben alles in huis om jouw tuin tot een ware relaxplek om te toveren. Kies voor dezelfde stijl als binnen en maak van je tuin een verlengstuk van je living of maak er juist een geheel ander sfeertje van. Zolang je zorgt voor eenheid wordt het sowieso een sfeervolle boel.

Ga voor groen

Je huiskamer voelt extra gezellig wanneer je deze in een groen jasje steekt. Groen maakt immers gelukkig en is een zeer gezonde toevoeging aan je huiskamer. Met een aantal verschillende bloempotten boots je dat echte huiskamer gevoel eenvoudig na. Door voor bloempotten van verschillende materialen, kleuren en formaten te kiezen,Maak van je tuin een tweede woonkamer | Tuincentrum Eurofleur maak je er een speels en dynamisch plekje van. Zet er een paar op de grond, maar ga ook de hoogte in om dat gevoel te versterken. Als het goed is, is jouw tuin sowieso al een oase van groen met borders die vol prachtige beplanting staan. Zo niet, dan weet je nu wat je te doen staat!

Tuinplanten



Kom langs bij tuincentrum Eurofleur

Zin om aan de slag te gaan? Bij tuincentrum Eurofleur in Leusden vind je alles wat je moet hebben om van jouw buitenplek een tweede binnenplek te maken. Daar wil je deze zomer toch uren vertoeven? We hebben het allemaal voor jou in huis! Onze medewerkers matchen je dolgraag aan de mooiste producten. Nu vast wat informatie inwinnen? Neem contact met ons op! We hopen je graag in onze (online) winkel te zien.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
moestuin
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Vacatures