3x kerst stylingtips

Tags:
3x kerst stylingtips

In ons tuincentrum in Leusden hebben onze stylisten de kerstshow ook dit jaar weer prachtig ingericht - maar hoe pas je de kerstartikelen nu net zo stijlvol toe in je eigen huis? We geven je in dit artikel graag 3 kerst stylingtips!

Tijd om uit te pakken

Eerlijk is eerlijk: net als in 2020 wordt het ook nu absoluut geen zorgeloze kerst. De besmettingen lopen op en de kans is groot dat er nog vele maatregelen zullen volgen. Alle reden om jezelf dus eens goed te verwennen, bijvoorbeeld met een prachtig aankleed huis. Van de schitterende lichtjes, de kleurrijke decoratie en die heerlijke dennengeur word je toch een gelukkig mens? We helpen je graag om alle kerstelementen zo mooi mogelijk naar voren te laten komen.

Kerst webshop



Tip 1: complementerende kleuren in de boom

Zoals je weet is kleur een echte sfeermaker in huis. Misschien heb je wel een roze muur, een groene bank of een set okergele kussens. Super leuk! Nóg leuker is het om die kleuren door te laten lopen in jouw kerstdecoratie. Kies voor kerstballen in kleuren die aansluiten bij de rest van jouw accessoires. Staar je echter niet te blind. Het is juíst leuk om ook tinten toe te voegen die matchen, maar niet precies hetzelfde zijn. Zo past een vergrijsd groen prachtig bij een vergrijsde roze kleur. Twijfel je? Ga eens met een verfwaaier van de bouwmarkt aan de slag en kijk welke kleuren er perfect passen.

Kerst stylingtips | Tuincentrum EurofleurTip 2: maak gezellige hoekjes

Sommige mensen zijn gezegend met het ‘style-gen’ en kunnen van de meest uiteenlopende woonaccessoires nog een prachtig geheel maken. Anderen vinden het een stuk lastiger om er geen rommelige boel van te maken. We zullen altijd aanmoedigen om lekker uit te pakken en alle decoratie die jij mooi vindt een prachtig plekje te geven. In die zin in less zeker niet more tijdens de kerstperiode. Er zijn echter manieren om je kerstattributen nét wat stijlvoller neer te zetten:

✔ Kies voor een oneven aantal (3 of 5) aan spullen die je bij elkaar wilt zetten. Je zult zien dat je items leuker bij elkaar staan;
✔ Let er wel op dat je voor items kiest die niet teveel op elkaar lijken qua vorm, materiaal en hoogte. Variatie is key!✔ Wél is het slim om voor een kleurpallet te kiezen dat niet te rommelig oogt. Ton-sur-ton zorgt voor eenheid.
✔ Wissel af door je stylingtafereel op de salontafel op een dienblad te zetten, terwijl je op het dressoir weer kiest voor wat accessoires onder een stolp.

Tip 3: gebruik al je zintuigen

Het zal je niet verbazen als we zeggen dat het oog een behoorlijke duit in het zakje doet als het aankomt op het shoppen van kerstversiering. Logisch, want je wilt dat je kerstattributen er gewoonweg prachtig uitzien. Je andere zintuigen mogen echter ook niet worden vergeten. Een zacht kleedje of een heerlijk geurende kaars doen ook heel veel voor jouw kersthuis - en laten we uiteraard ook de kerstmuziek niet vergeten. Wie is er stiekem niet dol op Mariah!? Denk dus nét een stapje verder bij de aankoop van allerhande kerstdecoratie en maak van jouw woonkamer een ervaring voor alle zintuigen.

Alles voor kerst koop je bij tuincentrum Eurofleur

Bij tuincentrum Eurofleur shop je zoals je weet alles wat je maar kunt wensen. Met kerst pakken we nog een beetje meer uit. Kom langs, want je ogen, neus en oren zullen niks tekort komen. Liever vanuit huis shoppen? Ook dat is geen probleem! De webshop staat vol met fantastisch kerstitems: van kunstkerstbomen tot kerstkransen en van kerstverlichting tot slingers. Ontdek het zelf!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

bloemen
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
gazon
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
moestuin
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...
tuinplanten
De vrolijkste voorjaarsbloeiers

Zo aan het eind van de winter en het begin van de lente die altijd (té) lang op zich laat wachten toe aan wat vrolijke voorjaarsbloeiers? Ons tuincentrum biedt uitkomst!

Lees meer...
Vacatures