Op naar een duurzame tuin: milieuvriendelijke buitenverlichting

Tags:
Op naar een duurzame tuin: milieuvriendelijke buitenverlichting

Wil je je tuin in de spotlights zetten? Denk eens na over duurzame tuinverlichting. Door te kiezen voor producten met een lange levensduur, die tevens minder schadelijk zijn voor de natuur, draag ook jij je steentje bij aan de verduurzamingstrend. Bij tuincentrum Eurofleur staat duurzaamheid hoog op de agenda, ook wanneer we het hebben over buitenverlichting. Er zijn immers tal van milieuvriendelijke tuinlampen in ons assortiment te vinden. Klik eenvoudig je digitale mandje vol of bezoek ons tuincentrum in Leusden. We adviseren je graag!

Shop buitenverlichting onlineVerlichting voor de tuin: veiligheid en sfeer

De zon zien we in dit donkere seizoen maar bar weinig: hij komt laat in de ochtend op en verdwijnt al vroeg in de middag. Er is echter wel een lichtpuntje… Tuinverlichting! Vanuit je sfeervol ingerichte woning is een prachtig verlichte tuin een bijzonder fijn uitzicht. Verlichting geeft immers niet alleen gevoel van veiligheid, maar spotjes, wandlampen, lichtsnoeren en andere tuinlampen werken ook nog eens zeer sfeerverhogend. Wanneer je echter aan lampen denkt, denk je waarschijnlijk niet meteen aan duurzaamheid. Het toverwoord in dit verhaal is ‘LED’.

De verschillende soorten verlichting


 

Duurzame tuinlampen: wat LED je?

Het is voornamelijk het type lamp dat je voor je tuinverlichting gebruikt dat het verschil maakt. Met een LED lamp verbruik je, wanneer je het vergelijkt met de welbekende gloeilamp, tot wel 85 procent minder energie. Daarnaast zitten er in LED lampen minder schadelijke stoffen dan in andere soorten verlichting. Die verminderde Co2-uitstoot vindt het milieu ook absoluut fijn. LED heeft tevens een lange levensduur. Een hallogeenlamp moet je soms al na 1 of 2 jaar vervangen. LED daarentegen gaat gerust 7 jaar of langer mee. Kies bijvoorbeeld voor de Philips Hue LED lampen! Ze toveren jouw tuin om tot een kleurrijk paradijsje, terwijl jij je geld aan andere leuke dingen kunt besteden.

Al onze duurzame tipsDuurzaamheid op de agenda: Garden Lights

We verkopen onder andere de producten van Garden Lights. Dit merk vindt het belangrijk om kwalitatief hoge lampen op de markt te brengen waar jij als consument jarenlang plezier van hebt. Een lamp is vaak een hele investering, dus is het belangrijk dat je alleen sterke producten in huis haalt. Eén van de grootste pluspunten is dat alle lampen werken op 12 volt. Dit maakt het veiliger en goedkoper om aan te leggen. Je hoeft immers niet de gehele tuin te verbouwen,

Tuinlamp kopen | Garden Lights | Tuincentrum EurofleurEen lage energierekening: solar en timers

Tuinverlichting is niet alleen een verrijking tijdens de donkerste maanden van het jaar. Ook in de zomer heb je veel aan de juiste tuinlampen. Je verlengt er immers je zomeravonden mee. Wanneer je kiest voor solarverlichting, kies je automatisch voor een duurzaam type lamp. Dit soort verlichting wordt immers opgeladen door de zon. Er komt dus geen stroom aan te pas! We verkopen naast solarlampen en LED spots ook verlichting met een timer. Het is immers niet nodig dat een lamp dag en nacht aanstaat. Door ‘m gericht in te stellen, voorkom je een onnodig hoge energierekening.

Duurzame tuinverlichting kopen bij tuincentrum Eurofleur in Leusden

Maak van jouw tuin een prachtig verlicht paradijsje, zonder dat je het milieu belast. Met de duurzame buitenlampen van tuincentrum Eurofleur wordt dat geen probleem. In onze online winkel vind je allerlei soorten lampen, passend bij uiteenlopende tuinstijlen. We bezorgen de producten al bij je tuin bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je liever de winkel bezoeken? Ook dat is geen probleem! Onze medewerkers adviseren je graag over ons aanbod. Zien we je snel?

Kom langs!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

duurzaam tuinieren
Zon op je bol: planten die tegen droogte kunnen

Plannen om deze zomer voor langere tijd op vakantie te gaan? Of heb je een tuin op het zuiden met droge, zanderige grond? Wij tippen planten die tegen zonnige (en dus ook droge) omstandigheden kunnen!

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Planten die goed tegen nattigheid kunnen

Het klimaat is duidelijk van slag. Daarom is het slim én duurzaam om bij de keuze van je tuin- en balkonplanten rekening te houden met de omstandigheden waarin ze het best gedijen. Willen ze zon en droge grond of juist meer schaduw en natte voeten? Ons tuincentrum in tipt de beste planten voor vochtige plekken!

Lees meer...
trends
Ontdek de Tenderflame tafelhaard bij Eurofleur!

Bij tuincentrum Eurofleur in Leusden verwelkomen we je graag om ons geweldige assortiment Tenderflame tafelhaarden te ontdekken. Of je nu binnen van een gezellig vuurtje wilt genieten of de loungehoek in de tuin in volle glorie wilt verlichten, er is een Tenderflame tafelhaard voor iedereen. In dit blogartikel nemen we je mee in de wereld van Tenderflame en laten we zien waarom deze haarden dé perfecte keuze zijn voor een sfeervolle en veilige ambiance.

Lees meer...
Maak met Pinksteren je eigen bloemweide!

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pin...

Lees meer...
Vacatures