Trendalert: zet jouw kamerplant in een bloempot op poten

Tags:
Trendalert: zet jouw kamerplant in een bloempot op poten

Bloempot op poten kopen | Tuincentrum EurofleurMaak van jouw interieur een groen paradijsje door een stel groene, bloeiende, grote, hangende, vette of prikkende kamerplanten toe te voegen. Doe in 2022 eens lekker uit de hoogte en kies voor een bloempot op poten: helemaal hip, maar ook mega stijlvol. Jij wilt toch ook dat jouw kamerplanten zich helemaal thuis voelen in jouw woning? Lees meer over deze next-level bloempottrend!

Beperkte ruimte? Ga de hoogte in!

Wist je dat januari dé kamerplantenmaand is? Door het opbergen van de kerstlichtjes, het opruimen van de kerstdecoratie en het weghalen van de kerstboom kan je woning aan het begin van het jaar nogal leeg en saai aanvoelen. Door één of meerdere kamerplanten toe te voegen, uiteraard in een bijpassende bloempot, kan je je interieur er in een handomdraai warm, gezellig, trendy en rijk uit laten zien. Maar wat als je kastruimte bewerkt is, het dressoir vol met woonaccessoires staat of de bijzettafel al bezet is? Heel simpel: kies voor een bloempot op poten! Je hoeft geen kastruimte vrij te maken en je geniet zo toch op ooghoogte van een prachtige kamerplant.

Bloempotten shoppen



Een flexibele oplossing

Een bloempot op poten staat heel chique en is een ware eyecatcher te noemen. Ondanks dat je je kamerplant min of meer op de grond hebt staan, voelt het niet zwaar of lomp. Door de pootjes creëer je juist een ruimtelijk, luchtig en open gevoel. Anno 2022 is het belangrijk dat je interieur een zekere mate van flexibiliteit heeft. Je woning is vanwege de aanhoudende maatregelen immers relaxplek, werkplek, school en fitnessclub in één. Een plantenpot op pootjes is eenvoudig te verplaatsen, waardoor je keer op keer met je huidige indeling kunt spelen.

Mix & match met bloempotten: een speels effect

Over spelen gesproken; je krijgt een enorm speels effect wanneer je een aantal potten op poten bij elkaar zet. Kies voor potten van verschillende hoogtes voor een dynamisch geheel. Ook is het leuk om in kleur, maar ook in het soort plant te variëren. Zet een plant met bijzondere bladtekening bij een kamerplant met bloemen in kekke kleuren en je zult zien wat voor sfeervol setje je hebt neergezet.

Kamerplanten showroom



Een pot op poten passend bij jouw smaak

Vergeet ook niet het materiaal van je bloempot af te stemmen op jouw interieursmaak. Een metalen bloempot in het zwart staat stoer, minimalistisch, maar ook heerlijk chique. Een bloempot van rotan of een ander natuurlijk materiaal heeft juist die romantische, landelijke en Ibiza-vibe look waar anderen weer erg blij van worden. Wat voor bloempot op pootjes heeft jouw voorkeur? We verkopen onder andere potten van merken als:

  • Mica Decorations
  • Van der Leeden
  • elho

Kamerplanten en bloempotten kopen bij Eurofleur

Bij Eurofleur vind je een plantenassortiment van enkele honderden soorten en variëteiten. Door dagelijkse rechtstreekse inkoop op de bloemenveiling en kwekerijen, en de juiste verzorging in onze kassen, koop jij een kamerplant van optimale kwaliteit: vers en sterk. Elke plant gaat immers door onze vingers. Ons aanbod is altijd bijzonder en vooruitstrevend, dus je moet er snel bij zijn! Ook voor de bijbehorende potgrond, voeding én dus bloempotten ben je bij ons aan het juiste adres. Je shopt jouw favoriete bloempot nu eenvoudig via onze webshop. Kom ‘m afhalen of kies voor verzending naar jouw huis. We verzenden al gratis bij een besteding vanaf 50 euro.

Contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

duurzaam tuinieren
11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Leusden heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
Vacatures