Groene Valentijnsdag tips

Groene Valentijnsdag tips

14 Februari is de dag dat je je geliefde in het zonnetje zetten mag. Heb je een oogje op een collega, voel je vlinders voor je buurman of heb je de allerleukste man of vrouw al aan de haak geslagen? Verras diegene op Valentijnsdag met een lief presentje. Dat verrassen kan natuurlijk met een prachtig boeket, maar er zijn veel meer manieren om je liefde te laten blijken. Zoek je wat Cupido-inspiratie? Kom langs bij tuincentrum Eurofleur in Leusden om onze fantastische Valentijnsdag knallers te shoppen. Enne… Vergeet ook zeker niet om wat leuks voor jezelf in je winkelwagen te stoppen. Zelfliefde is immers ook heel erg belangrijk! Lees snel verder voor onze cadeautips…

Anthurium: de hartendief op jouw Valentijnsdag

Het is de roos die verreweg het meest met Valentijnsdag wordt geassocieerd. Niet gek, want deze rode bloeier is voor velen hét symbool van de liefde. Eerlijk is eerlijk, het blijft ook gewoon een prachtige bloem die wij in februari ook zeker voor je klaar hebben staan. Er is echter een andere rode bloeier die niet mag worden vergeten. De Anthurium is een kamerplant die opvalt door zijn hartvormige bloem. Waar de roos verwelkt, blijft de bloem van de Anthurium, ook wel bekend als flamingoplant, ver na Valentijnsdag volop shinen. Zet ‘m op een lichte plek en geef de bloeiende kamerplant pas weer water als de aarde droog aanvoelt. Succes gegarandeerd!

Tip! Sowieso is een groen cadeau zeer origineel. Een kamerplant is sfeerverhogend, maar ook zeer gezond voor lichaam en geest: je krijgt meer energie en je productiviteit en creativiteit worden door de aanwezigheid van groen verhoogd. Daarnaast kunnen kamerplanten de luchtvochtigheid verbeteren. Dat gun je toch iedereen?

Kamerplanten showroomMe-time (of you and me-time)

In de drukke en hectische periode waarin we leven, is een rustmomentje meer dan welkom. Gun jouw Valentine dan ook een cadeau waardoor hij of zij even heerlijk kan relaxen. Een lekker plaid voor over de bank, een kussen om te kussen of een heerlijk geurende kaars dragen bij aan een omgeving waarin goed kan worden gechild. Sla dan ook zeker onze interieur- en sfeerafdeling niet over. We hebben tal van producten die het huis een stuk gezelliger maken. Een decoratief item is altijd een goed cadeau!

Valentijnsdag cadeautips | Tuincentrum EurofleurLiefde gaat door de maag

Wist je dat we in ons tuincentrum in Leusden ook veel leuke borden, mokken en kommen hebben? Iedereen weet dat liefde door de maag gaat. Kom dan ook langs om onze koken en eten afdeling te bekijken. Je vindt er sowieso een heerlijk cadeau! Geef bijvoorbeeld twee koffiekopjes cadeau. Een bijpassend kaartje waarin je de ander uitnodigt voor een koffietje maakt het cadeau helemaal af. Origineel toch?

Kom voor Valentijnsdag cadeaus naar Eurofleur in Leusden

Uiteraard vind je op onze cadeau-afdeling nog veel meer leuke presentjes. Onze bloemisten, stylisten en groenexperts doen ook dit jaar weer hun uiterste best om je te inspireren. We hebben alles in huis om jouw Valentijnsdag tot een succes te maken. Kom langs of bestel jouw product(en) eenvoudig in onze webshop. We zijn zeven dagen per week beschikbaar voor vragen en advies. Zien we je snel in ons tuincentrum?

Contact en openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
moestuin
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
bloembollen
Zomer in de bol met zomerbollen!

Het is maar nauwelijks lente en nu al de zomer in de bol?! Ja zeker! Ons tuincentrum in Leusden geeft je de ins en outs over de verzorging van de meest bijzondere zomerbollen.

Lees meer...
tuintips
15 tuintips voor april

Heb je ook lentekriebels? Leef je uit in de tuin, op het balkon en terras en ga aan de slag met onze 15 tips om het komende buitenseizoen volop te kunnen genieten van alles wat groeit en bloeit.

Lees meer...
Vacatures