Groene Valentijnsdag tips

Groene Valentijnsdag tips

14 Februari is de dag dat je je geliefde in het zonnetje zetten mag. Heb je een oogje op een collega, voel je vlinders voor je buurman of heb je de allerleukste man of vrouw al aan de haak geslagen? Verras diegene op Valentijnsdag met een lief presentje. Dat verrassen kan natuurlijk met een prachtig boeket, maar er zijn veel meer manieren om je liefde te laten blijken. Zoek je wat Cupido-inspiratie? Kom langs bij tuincentrum Eurofleur in Leusden om onze fantastische Valentijnsdag knallers te shoppen. Enne… Vergeet ook zeker niet om wat leuks voor jezelf in je winkelwagen te stoppen. Zelfliefde is immers ook heel erg belangrijk! Lees snel verder voor onze cadeautips…

Anthurium: de hartendief op jouw Valentijnsdag

Het is de roos die verreweg het meest met Valentijnsdag wordt geassocieerd. Niet gek, want deze rode bloeier is voor velen hét symbool van de liefde. Eerlijk is eerlijk, het blijft ook gewoon een prachtige bloem die wij in februari ook zeker voor je klaar hebben staan. Er is echter een andere rode bloeier die niet mag worden vergeten. De Anthurium is een kamerplant die opvalt door zijn hartvormige bloem. Waar de roos verwelkt, blijft de bloem van de Anthurium, ook wel bekend als flamingoplant, ver na Valentijnsdag volop shinen. Zet ‘m op een lichte plek en geef de bloeiende kamerplant pas weer water als de aarde droog aanvoelt. Succes gegarandeerd!

Tip! Sowieso is een groen cadeau zeer origineel. Een kamerplant is sfeerverhogend, maar ook zeer gezond voor lichaam en geest: je krijgt meer energie en je productiviteit en creativiteit worden door de aanwezigheid van groen verhoogd. Daarnaast kunnen kamerplanten de luchtvochtigheid verbeteren. Dat gun je toch iedereen?

Kamerplanten showroomMe-time (of you and me-time)

In de drukke en hectische periode waarin we leven, is een rustmomentje meer dan welkom. Gun jouw Valentine dan ook een cadeau waardoor hij of zij even heerlijk kan relaxen. Een lekker plaid voor over de bank, een kussen om te kussen of een heerlijk geurende kaars dragen bij aan een omgeving waarin goed kan worden gechild. Sla dan ook zeker onze interieur- en sfeerafdeling niet over. We hebben tal van producten die het huis een stuk gezelliger maken. Een decoratief item is altijd een goed cadeau!

Valentijnsdag cadeautips | Tuincentrum EurofleurLiefde gaat door de maag

Wist je dat we in ons tuincentrum in Leusden ook veel leuke borden, mokken en kommen hebben? Iedereen weet dat liefde door de maag gaat. Kom dan ook langs om onze koken en eten afdeling te bekijken. Je vindt er sowieso een heerlijk cadeau! Geef bijvoorbeeld twee koffiekopjes cadeau. Een bijpassend kaartje waarin je de ander uitnodigt voor een koffietje maakt het cadeau helemaal af. Origineel toch?

Kom voor Valentijnsdag cadeaus naar Eurofleur in Leusden

Uiteraard vind je op onze cadeau-afdeling nog veel meer leuke presentjes. Onze bloemisten, stylisten en groenexperts doen ook dit jaar weer hun uiterste best om je te inspireren. We hebben alles in huis om jouw Valentijnsdag tot een succes te maken. Kom langs of bestel jouw product(en) eenvoudig in onze webshop. We zijn zeven dagen per week beschikbaar voor vragen en advies. Zien we je snel in ons tuincentrum?

Contact en openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips
15 tuin- en balkontips voor oktober

Er zijn nog zat leuke klussen die je in oktober in de tuin en op je balkon kunt doen. We zetten ze voor je op een rijtje!

Lees meer...

Het is herfst! Tijd om potten en bakken met herfstbloeiers, bessenstruikjes, wintergroene planten en voorjaarsbollen te vullen.

Lees meer...
Herfsttoppers: siergrassen!

Siergrassen zijn in de herfst stralende blikvangers voor in de tuin en op het terras of balkon.

Lees meer...
Wat te doen tegen de buxusmot en de beste buxusvervangers

Ontdek meer over de buxusmot en de beste alternatieve buxusstruiken.

Lees meer...
Vacatures