Groene Valentijnsdag tips

Groene Valentijnsdag tips

14 Februari is de dag dat je je geliefde in het zonnetje zetten mag. Heb je een oogje op een collega, voel je vlinders voor je buurman of heb je de allerleukste man of vrouw al aan de haak geslagen? Verras diegene op Valentijnsdag met een lief presentje. Dat verrassen kan natuurlijk met een prachtig boeket, maar er zijn veel meer manieren om je liefde te laten blijken. Zoek je wat Cupido-inspiratie? Kom langs bij tuincentrum Eurofleur in Leusden om onze fantastische Valentijnsdag knallers te shoppen. Enne… Vergeet ook zeker niet om wat leuks voor jezelf in je winkelwagen te stoppen. Zelfliefde is immers ook heel erg belangrijk! Lees snel verder voor onze cadeautips…

Anthurium: de hartendief op jouw Valentijnsdag

Het is de roos die verreweg het meest met Valentijnsdag wordt geassocieerd. Niet gek, want deze rode bloeier is voor velen hét symbool van de liefde. Eerlijk is eerlijk, het blijft ook gewoon een prachtige bloem die wij in februari ook zeker voor je klaar hebben staan. Er is echter een andere rode bloeier die niet mag worden vergeten. De Anthurium is een kamerplant die opvalt door zijn hartvormige bloem. Waar de roos verwelkt, blijft de bloem van de Anthurium, ook wel bekend als flamingoplant, ver na Valentijnsdag volop shinen. Zet ‘m op een lichte plek en geef de bloeiende kamerplant pas weer water als de aarde droog aanvoelt. Succes gegarandeerd!

Tip! Sowieso is een groen cadeau zeer origineel. Een kamerplant is sfeerverhogend, maar ook zeer gezond voor lichaam en geest: je krijgt meer energie en je productiviteit en creativiteit worden door de aanwezigheid van groen verhoogd. Daarnaast kunnen kamerplanten de luchtvochtigheid verbeteren. Dat gun je toch iedereen?

Kamerplanten showroom



Me-time (of you and me-time)

In de drukke en hectische periode waarin we leven, is een rustmomentje meer dan welkom. Gun jouw Valentine dan ook een cadeau waardoor hij of zij even heerlijk kan relaxen. Een lekker plaid voor over de bank, een kussen om te kussen of een heerlijk geurende kaars dragen bij aan een omgeving waarin goed kan worden gechild. Sla dan ook zeker onze interieur- en sfeerafdeling niet over. We hebben tal van producten die het huis een stuk gezelliger maken. Een decoratief item is altijd een goed cadeau!

Valentijnsdag cadeautips | Tuincentrum EurofleurLiefde gaat door de maag

Wist je dat we in ons tuincentrum in Leusden ook veel leuke borden, mokken en kommen hebben? Iedereen weet dat liefde door de maag gaat. Kom dan ook langs om onze koken en eten afdeling te bekijken. Je vindt er sowieso een heerlijk cadeau! Geef bijvoorbeeld twee koffiekopjes cadeau. Een bijpassend kaartje waarin je de ander uitnodigt voor een koffietje maakt het cadeau helemaal af. Origineel toch?

Kom voor Valentijnsdag cadeaus naar Eurofleur in Leusden

Uiteraard vind je op onze cadeau-afdeling nog veel meer leuke presentjes. Onze bloemisten, stylisten en groenexperts doen ook dit jaar weer hun uiterste best om je te inspireren. We hebben alles in huis om jouw Valentijnsdag tot een succes te maken. Kom langs of bestel jouw product(en) eenvoudig in onze webshop. We zijn zeven dagen per week beschikbaar voor vragen en advies. Zien we je snel in ons tuincentrum?

Contact en openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak met Pinksteren je eigen bloemweide!

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pinksterdagen lekker langs voor alles wat je nog nodig hebt voor je tuin, terras of balkon! Bijvoorbeeld voor mooie inheemse planten of zaden voor het creëren van je eigen wilde bloemenweide. Van beide fleur je niet alleen zelf op, maar je doet er ook bijen en vlinders een groot plezier mee.

...

Lees meer...
Mei: wel zaaien, niet maaien

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...
Top 10 met hemelsblauwe bloemen

Blauw is de lievelingskleur van veel mensen. De kleur heeft een koele, betrouwbare en rustgevende uitstraling, waardoor hij ook in veel reclames en uniformen wordt gebruikt. Maar blauw kan ook melancholisch of somber stemmen – denk aan de uitdrukkingen 'een blauwtje lopen', ‘de blues hebben’ en 'blue Monday'. Optisch heeft blauw een wijkende werking. Iets wat blauw is dringt zich niet aan je op, maar lijkt zich juist terug te trekken. Door blauwe bloemen achter in o...

Lees meer...
IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
Vacatures