Dé zomer interieurtrends van 2022

Dé zomer interieurtrends van 2022

Dé zomer interieurtrends van 2022

Nu de zomertemperaturen stijgen is het weer tijd om je huis klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Maar, waar begin je? Wij waren nieuwsgierig naar de woontrends voor deze zomer. Wat kun je veel gaan verwachten? En wat laten we écht achter? We zetten alle trenditems voor je op een rijtje:

 

Kleurrijke zomer

Alhoewel het grootste gedeelte van de kamer simpel wordt gehouden met neutrale kleuren, gaan we toch voor kleurrijke eyecatchers. Gekleurd behang met patronen wordt tegenwoordig gewoon gecombineerd met gouden accessoires. Geen kleur is te veel. Vooral de kleuren blauw en geel keren vaker terug op de muren. Alles behalve saai, dus. Heb jij al kriebels om je woning aan te pakken?

 

Structuur in je ruimtes

Een bohemian sfeer in je woning is een grote trend momenteel. Een mooi grafisch kleed, rotan manden en kralen zijn geliefd. Wees niet bang om kleuren, patronen en stijlen te mixen. Want in deze sfeer mag je buiten de lijntjes kleuren. Ben je fan van hout? Dan zit je gebakken, want ook hout is erg populair. Niet alleen voor de vloeren, ook meubels en (wand)accessoires van hout zijn geliefd. Hout is gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren. Ook maakt het toevoegen van hout een ruimte gelijk warmer. Zo maak je van jouw huis een thuis.

Posters, potten en kleden; niets is te gek. Door verschillende structuren en materialen te combineren creëer je een gezellige sfeer. Combineer dit met de kleuren in je interieur en jouw huis is klaar voor het nieuwe seizoen.

 

Van der Leeden Drypot houten poten zwart D27 x H42 cm

Assortiment aan kussens en plaits

                  Onze tafelaccessoires

 

 

 

Groene kamers

Weinig ruimte om je woning heen? Haal dan de natuur naar binnen! Hoe meer planten hoe beter. Niet alleen voor het oog, ook voor jouw welzijn. Planten zuiveren namelijk automatisch de lucht in jouw woning. Én het staat natuurlijk gewoon gezellig. Varieer met verschillende kamerplanten. Zo kun je grote planten, als de Kentia palm, goed combineren met een palmlelie. Wil je meer kleur toevoegen? Dan kun je kiezen voor bloeiende kamerplanten. Er is voor iedereen wel wat wils.

 

 

Yucca Elephantipes Palmlelie 130 cm

 

Howea Forsteriana Kentia palm 160 cm

 

Assortiment bloeiende kamerplanten

 

 

Kom langs bij Eurofleur

Dus, combineer de moderne kant met kleur en een aantal kamerplanten en je hebt de woning van 2022. Benieuwd naar wat onze meubels óf wil je extra advies? Kom langs bij onze winkel!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
moestuin
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Vacatures