Maak jouw vakantie onvergetelijk!

Maak jouw vakantie onvergetelijk!

De temperaturen stijgen en de zon schijnt steeds meer. Daarnaast is voor velen de vakantieperiode aangebroken. Het is een periode waarin wordt bijgekomen, genoten en leuke dingen gedaan worden. Weet jij al welke dingen je gaat ondernemen? Eurofleur heeft meerdere tips om te doen in jouw vakantieperiode!

Is jouw tuin al vakantieproof? Lees hier hoe jij je tuin vakantieproof maakt, zodat je in je eigen tuin optimaal kan genieten in jouw vakantie. Voor alle producten kom je gewoon naar tuincentrum Eurofleur! En is jouw tuin vakantieproof? Dan komen onze tips goed van pas!

Alle tips op een rijtje:

Tip 1: Zwemmen!

Ga een dagje naar het strand of zet een zwembad op in de tuin. Zwemmen in een zee of een zwembad zorgt voor een heerlijke verkoeling. Drink voldoende water en smeer jezelf goed in.

Tip 2: Picknicken

Bereid de lekkerste lunch of diner voor en neem deze mee naar een park in de buurt. Leg een kleedje neer en stal je lekkernijen uit. Super simpel en ook nog eens super gezellig. Eetsmakelijk!

Tip 4: Watergevecht

Hou een watergevecht! Vul een grote voorraad aan waterballonnen, waterpistolen of bevestig sprinklers aan je tuinslang. Ook leuk; maak een buikglijbaan en zie wie het verste komt.

Tip 5: Maak zelf ijsjes

Bij warm weer hoort.. Ijs! Koop een set om zelf ijsjes in te maken. Meng fruit, limonade of andere ingrediënten en vul deze op met water. Paar uur wachten en je ijsje is klaar om opgegeten te worden.

Tip 6: Nodig vrienden en familie uit

Wat is er leuker dan je vakantie vieren met familie en vrienden? Nodig ze uit voor een leuk tuinfeest of een heerlijke BBQ.

Tip 7: Varen, suppen, kanoën

Ga het water op! Huur een boot, een sup of een kano en vaar het water over. Vergeet geen droge kleding, want waarschijnlijk beland je nog een aantal keer in het water. Combineer dit met een picknick of een heerlijke BBQ in de tuin.

Tip 8: Bezoek een tuincentrum

Je vakantie vieren in eigen tuin is leuk, maar hoe leuk is vakantie vieren in eigen tuin met nieuwe tuinmeubelen en kleurrijke planten? Kom naar Eurofleur voor een dagje te kijken naar al jouw vakantiebenodigdheden voor in eigen huis en tuin.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
moestuin
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Vacatures