Een beestachtig leuke kerst

Tags:
Een beestachtig leuke kerst

Zoals je weet is tuincentrum Eurofleur omgetoverd tot een waar winterwonderland. Dat is natuurlijk leuk voor jou, maar ook voor je trouwe viervoeter. Waarom? We verkopen allemaal kerstige items die speciaal voor jouw golden retriever, chihuahua, labradoodle of bulldog zijn ontworpen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke strik of aan een kerstbal in de vorm van je favoriete huisdier. Ook hebben we leuke items voor de echte kattenliefhebber. Leer meer over deze beestachtig leuke items!

Kerst webshop

 

Kat in ‘t sokkie

In ons assortiment vind je onder andere allerlei gezellige kerstkousen, bijvoorbeeld met de beeltenis van een hond. Ze zijn er in verschillende kleuren en met verscheidene teksten. Hang bijvoorbeeld de ‘Santa’s favorite cat’ kerststok op aan de schoorsteen en laat deze door de kerstman vullen met allerlei heerlijke kattensnacks. Naast het feit dat ze gewoonweg heel gezellig staan, zijn ze de perfecte plek om het kerstcadeau voor jouw hond of kat te verstoppen. Denk eens aan een leuk speeltje! Dat heeft jouw brave huisdier zeker wel verdiend.

Kleed je huisdier chique aan

Het merk Merry Pets maakt naast bovenstaande sokken ook allerlei accessoires voor jouw huisdier. Denk bijvoorbeeld aan een leuke bandana met een grappige tekst of een chique strik die jouw hond tijdens kerstavond kan dragen. Zo is de complete familie straks helemaal kerstig gekleed. Ze zijn er in verschillende maten, zodat er voor elke soort hond wel een passende accessoire is. Ze zijn voorzien van klittenband dus tevens geheel veilig.

Dierenwinkel

 

Vier kerst met je hond en kat | Tuincentrum Eurofleur

Knappe kerstbal

Wie zegt dat honden en kerstbomen niet samengaan? De vrolijke ballen in de vorm van een dier mogen dit jaar niet ontbreken in jouw kerstversiering. Want over breken gesproken… Dat kunnen deze bijzondere kerstballen niet. Ze zijn gemaakt van kunststof. De bal valt dus niet kapot wanneer je hond uit enthousiasme tegen de boom aan kwispelt. De gekleurde ballen zijn er in allerlei varianten, dus de kans is groot dat jouw hond straks een tweeling in huis heeft hangen. Een chihuahua, bulldog of poedel zijn een aantal van de soorten die als kerstbal verkrijgbaar zijn! Natuurlijk is zo'n bal ook leuk als cadeau voor een hondenliefhebber!

Kerst met jouw huidier

Je viert kerst natuurlijk met iedereen die je lief is, inclusief je huisdier. Met de items die je bij tuincentrum Eurofleur vindt, wordt kerst 2022 ook voor jouw kat of hond een bijzonder mooie. Laat je adviseren door de kerstelfjes die je op de afdeling ziet lopen. Je mag jouw hond meenemen mits hij/zij in een kar zit of wordt gedragen. Honden mogen bij ons in de winkel niet lopen, met uitzondering van officiële hulphonden. Tot snel!

Contact & openingstijden

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Leusden heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Vacatures