Dé kerstboomtrends van 2022

Tags:
Dé kerstboomtrends van 2022

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is de leukste tijd van het jaar weer aangebroken: Kerst! Het is de tijd van gezelligheid, liefde, cadeaus en decoratie. Heb jij al bedacht hoe je dit jaar jouw kerstboom gaat versieren? Eurofleur helpt jou! We hebben dé kersttrends van 2022 voor jou op een rijtje gezet. Welke is jouw favoriet?

Trend 1 – Touch of red

Welke kleur past beter bij kerst dan rood? De eerste trend is dan ook een kerstboom met rode details. Kies voor basiskleuren, zoals wit, goud of transparant en match deze met rode details. Plaats rode kerstballen, rode strikjes of rode zuurstokken in jouw boom. Deze boom geeft een echt kerstgevoel!

Trend 2 – De ‘voute’ kerstboom

De favoriet van Eurofleur! Deze trend is opkomend en niet direct voor iedereen weggelegd. Er zijn talloze bijzondere kerstballen in alle vormen en maten. Je kan het zo gek niet bedenken, een pizzastuk, een wijnglas, een fiets, een trompet; het kan allemaal. Eurofleur heeft het. Mix & match de leukste en opvallendste kerstballen bij elkaar. Hoe hysterischer de kerstboom, hoe beter. Met deze trend blijft iedereen naar jouw opvallende kerstboom kijken.

Trend 3 – Snow white tree

Zijn de twee bovenstaande trends te druk voor jou? Dan is deze trend wellicht een betere match. Bij deze trend ligt de nadruk op, je raadt het al: wit! Haal alle witte kerstboomdecoratie die je kunt vinden in huis. Zo straalt je boom rust en elegantie uit. Vind je alleen de kleur wit iets te basic? Dan zijn pastelroze of parelmoer een mooie toevoeging aan jouw boom.

Trend 4 – Happy universe

Last but not least: een boom met een thema waarin donkerblauw en goud worden gecombineerd. Deze kleurencombinatie geeft een chique, mysterieuze en warme sfeer. Alle accessoires dienen in het donkerblauw en goud te zijn. Denk hierbij ook aan de voet van de boom. Bedek deze met een donkerblauw kleed of juist een gouden kerstboommand.

Wil je meer kerstinspiratie opdoen? Bekijk onze kerstartikelen online of kom langs in ons tuincentrum in Leusden en bewonder onze kerstshow!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips
Tuintips voor de langste dag van het jaar

Op 20 juni is het de langste dag van het jaar. Dat betekent (mid)zomer! De ideale tijd om ervoor te zorgen dat je tuin- en balkonplanten nog lang en rijk zullen bloeien. Waarom en hoe ontdek je hier!

Lees meer...
vaderdag
Groene Vaderdag cadeaus

Geen inspiratie voor een mooi cadeau voor Vaderdag? Wel klaar met de sokken, stropdassen en aftershave? In ons tuincentrum in Leusden vind je gegarandeerd iets van zijn gading, of hij nu groene vingers heeft of niet!

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Creëer schaduw in een 'coole' tuin

Zie je er ook zo tegenop dat de temperaturen deze zomer mogelijk opeens weer tropisch worden? Geen paniek! Ons tuincentrum heeft allerlei slimme oplossingen en alle benodigdheden om het hoofd (én lichaam) koel te houden.

Lees meer...
tuintips
15 tuintips voor juni

Juni is doorgaans een van de mooiste tuinmaanden. Ons tuincentrum geeft 15 handige en leuke tips om er volop van te kunnen genieten.

Lees meer...
Vacatures