Top 5 tijdloze kamerplanten

Top 5 tijdloze kamerplanten

Groene, bloeiende kamerplanten zijn terug van weggeweest! Ze brengen je woonkamer tot leven, passen in elk interieur en zorgen het hele jaar door voor een fijne sfeer. Dat wil je toch! Wij hebben voor jou onze top 5 tijdloze kamerplanten samengesteld om je te helpen bij het uitzoeken van jouw groene huisgenoot.

1. Gatenplant (Monstera deliciosa)

Op zoek naar een unieke plant? Kies dan voor de Gatenplant. Met de grote ronde bladeren met gaten is dit een echte eye-catcher voor jouw interieur. Hij heeft wel wat ruimte nodig om te groeien, maar het is een goede match met andere groene rakkers!

2. Ficus

De Ficus is een populaire, sterke plant! Dit komt door de vele soorten en maten die er zijn en de opvallende bladeren. De Ficus heeft veel licht nodig. Daarnaast kan deze met aandacht en liefde tot grote hoogte stijgen. Ook is de Ficus gemakkelijk te verzorgen en gaat de plant lang mee. Ideaal!

3. Bananenplant

Met een mooie Bananenplant haal je direct een tropische sfeer in huis! Met de grote, langwerpige bladeren zorgt de Bananenplant voor een instant vakantiegevoel. Warmte en licht vindt deze plant prettig. Deze plant heeft voldoende voeding nodig. Mocht te plant de hoogte in gaan, pot deze dan over naar een grote pot.

4. Cactus

Een Cactus steelt echt de show in jouw interieur! We hebben ze in alle soorten en maten. Zo is er altijd een Cactus die past in jouw ruimte. Wat zo leuk is aan een Cactus is dat deze plant echt een stoer uiterlijk heeft. In combinatie met leren meubels is het plaatje compleet!

5. Geldboom (Pachira)

De Geldboom herken je aan de gevlochten steel en glanzende bladeren. Een echt pronkstuk! De Pachira is een sterke boom en heeft matig water nodig. Naast het feit dat het een boom genoemd wordt is deze plant er in alle soorten en maten. Van een kleintje op jouw bureau tot aan een grote Geldboom in de hoek van de kamer. Het kan allemaal!

Scoor jouw groene huisgenoot bij Tuincentrum Eurofleur!

Ga jij mee met de trend van dit moment en wil je ook graag meer groen in je interieur? Wacht dan niet langer en kom langs bij Eurofleur in Leusden. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan kamerplanten. Kom gerust een kijkje nemen in ons tuincentrum. Heb je nog vragen over onze groene kamerplanten? Stel ze gerust aan onze experts. Zij helpen je graag verder!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Leusden heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Vacatures