Richt je woning lenteproof in!

Met deze tips haal je het voorjaar naar binnen

Het voorjaar is eindelijk aangebroken! En dat betekent dat het tijd is om je woning een frisse en vrolijke make-over te geven. Met de volgende tips tover jij jouw huis om tot een echt lenteparadijs!

Haal de bloemen en planten in huis

Niets ademt meer lente dan bloemen en planten! Kom langs bij Eurofleur in Leusden en kies een paar mooie lentebloemen of bloesemtakken uit. Kunstbloemen zijn momenteel ook enorm trendy. Ze zijn er in ontzettend veel vrolijke kleuren en zijn anno nu niet meer van echt te onderscheiden. Ook planten geven je huis een natuurlijke touch. Sommige soorten leveren bovendien nog een extra dienst: ze zuiveren de lucht. Kies voor de populaire Monstera, de altijd vrolijke orchidee of de elegante Pilea.

Kamerplanten showroom

 

Vervang je kussens en plaids

Tijdens de grijze en natte dagen is er niks fijner dan op de bank kruipen met een zacht plaid en een paar fluffy kussens om je heen. In de lente mogen deze accessoires echter wel wat lichter en vrolijker zijn. Kies voor kussens in pasteltinten, met bloemenprints of andere gezellige motieven. Ook plaids mogen wat dunner zijn, bijvoorbeeld van katoen of linnen. Zo wordt bankhangen én comfortabel én helemaal lenteproof.

Lenteproof inrichten met hulp van Eurofleur!

Achtergrond

Lente tips in je inbox!

Wil je regelmatig onze digitale nieuwsbrief vol tips, nieuwtjes en inspiratie over (onder andere) het voorjaar ontvangen? Meld je dan hier aan! Fleur van Eurofleur houdt je graag op de hoogte van alles wat er speelt in ons tuincentrum. Leer meer over de laatste aanbiedingen, de mooiste producten en meest interessante blogs.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Lenteproof inrichten met hulp van Eurofleur!

Breng de lente naar je eettafel

Ook je eettafel kan wel wat lentekriebels gebruiken. Kies voor licht en luchtig tafellinnen in frisse kleuren. Versier de tafel met bloemen en planten, en kies voor servies en bestek in bijpassende kleuren. Maak het geheel af met een paar vrolijke kaarsen of kandelaars. Helemaal leuk voor Pasen!

Blog: zó dek jij je tafel als een pro

 

Maak gebruik van natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen passen perfect bij het voorjaar. Ze doen je immers denken aan het rijke buitenleven. Kies voor accessoires van hout, riet of bamboe. Denk aan een mooie mand voor je planten of een rotan stoel voor in de hoek van de kamer. Ook een jute vloerkleed geeft je woning een natuurlijke touch.

Verander je geurkaarsen en geurstokjes

Die kaneelgeuren en houtige aroma’s kennen we ondertussen wel… Het is tijd voor wat frissers! Geurkaarsen, aromaverspreiders en geurstokjes kunnen je woning een heerlijke lentesfeer geven. Kies voor geuren die passen bij het voorjaar, zoals bloemen, citrusvruchten of frisse kruiden. We hebben ook een prachtig assortiment niet-geurende kaarsen. Kies voor pastelkleuren en verspreid ze over het gehele heus. Wedden dat je er vrolijk van wordt!?

Vrolijke lente-items shop je bij tuincentrum Eurofleur!

Met deze tips tover jij jouw woning om tot een echt lenteparadijs. Geniet van de frisse kleuren, natuurlijke materialen en heerlijke geuren. Kom langs bij tuincentrum Eurofleur in Leusden om onze geweldige collectie planten, bloemen woonaccessoires te bewonderen. We hebben voor elk budget en elke smaak passende items. Uiteraard helpen onze medewerkers je graag bij de zoektocht naar de perfecte lentematch. Zien we je snel?

Contact & openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

duurzaam tuinieren
11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
kamerplanten
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Leusden heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
Vacatures