YOI: hét tuinmeubelmerk voor jou!

Bij tuincentrum Eurofleur hebben we een uitgebreid assortiment aan tuinmeubelen van verschillende merken, en vandaag willen we graag de schijnwerpers richten op een merk dat ons hart heeft veroverd met zijn vrolijke en innovatieve ontwerpen: YOI! We zijn er trots op dat we dit mooie merk aan mogen bieden. Waarom? Met een perfecte mix van functionaliteit, comfort en een speels design, transformeert YOI jouw buitenruimte in een waar paradijs waar je kunt ontspannen, genieten en vooral plezier maken! Ontdek meer...

Alles van YOI in onze webshop

 

Ontdek de rustgevende wereld van YOI

YOI, dat klinkt als een speelse kreet van vreugde, en dat is precies wat dit Nederlandse tuinmeubelmerk met zijn producten wil uitstralen. YOI brengt een frisse wind in de wereld van tuinmeubelen met zijn unieke ontwerpen. Het merk is geboren uit de passie voor design en het verlangen om buitenruimtes tot leven te brengen. Bij YOI draait alles om het creëren van een plek waar je jezelf kunt zijn, kunt ontspannen en kunt genieten van het buitenleven. Onze tuinmeubelafdeling is een ware speeltuin van kleuren, vormen en stijlen, waar je wordt ondergedompeld in de vrolijke wereld van YOI. Laat je verrassen door de speelse ontwerpen en maak van jouw buitenruimte een feest voor de zintuigen!

Al onze tuinmeubelen



YOI Tuinmeubelen shop je bij tuincentrum Eurofleur in Leusden, nabij Amersfoort!

YOI Tuinmeubelen shop je bij tuincentrum Eurofleur in Leusden, nabij Amersfoort!

Verrassende ontwerpen die je hart veroveren

YOI heeft een collectie die barst van de verrassende ontwerpen die je hart veroveren. Van funky loungesets tot levendige eettafels en van knusse chillstoelen tot trendy ligbedden - YOI heeft voor elk wat wils! De ontwerpen zijn speels, eigentijds en hebben een onmiskenbare charme die je meteen in een vrolijke stemming brengt.

Leuk om te weten: YOI (よい) is een Japans woord dat "goed" of "fijn" betekent. Het wordt vaak gebruikt om positieve gevoelens uit te drukken.

Comfortabel genieten in stijl met YOI

Bij YOI draait het niet alleen om het uiterlijk, maar ook om het comfort. De tuinmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen, zodat ze lang meegaan. Of je nu lekker wilt loungen met een goed boek, wilt dineren met vrienden of gewoon wilt ontspannen in de zon, YOI biedt het comfort dat je nodig hebt om volop te kunnen genieten van je buitenruimte.

Duurzaamheid met een knipoog

YOI gelooft dat duurzaamheid en design hand in hand kunnen gaan. Het merk zet zich in voor het behoud van de natuur en het milieu door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden. Zo kun je met een gerust hart genieten van je YOI meubelen. Maar duurzaamheid betekent niet dat er ingeleverd wordt op stijl en kwaliteit. Integendeel!

Tuininrichting

YOI tuinmeubelen koop je bij Eurofleur in Leusden

Stel je voor: een warme zomeravond, een verkoelend drankje in je hand en een comfortabele loungeset van YOI om in weg te dromen. De loungesets van YOI bieden het ultieme comfort en nodigen je uit om heerlijk te ontspannen. Met zachte kussens en ergonomische vormen kun je de stress van de dag achter je laten en volop genieten van je tuin of terras. Bij Eurofleur begrijpen we de kracht van een glimlach. En met YOI in je buitenruimte kun je niet anders dan glimlachen! Het vrolijke design, de levendige kleuren en het ultieme comfort zorgen ervoor dat jouw tuin of terras een bron van vreugde wordt. Breng dus een bezoek aan tuincentrum Eurofleur in Leusden en ontdek de vrolijke wereld van YOI!

Openingstijden & contact


 

Let op: in onze webshop vind je slechts een deel van onze collectie. Kom langs in Leusden om het gehele YOI assortiment te bekijken. Even bellen kan natuurlijk ook!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinonderhoud
Kickstart voor je tuin: composteren en mulchen

Na de grote voorjaarsschoonmaak kun je aan de slag met het verbeteren en verrijken van de tuingrond, zodat je planten weer helemaal kunnen opbloeien. Hoe je dat doet? Door te composteren en te mulchen. Ons tuincentrum in Leusden geeft je de 'ins and outs'.

Lees meer...
bloemen
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
gazon
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
moestuin
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...
Vacatures