Top 5 BBQ accessoires

Top 5 BBQ accessoires

BBQ accessoires zijn onmisbaar als we praten over een geslaagde barbecue met vrienden en familie. Het juiste barbecue gereedschap is namelijk het halve werk! Als je de juiste BBQ accessoires koopt, geef je nét dat beetje extra beleving aan jouw gasten. Je vindt bij tuincentrum Eurofleur in Leusden alles voor jouw houtskool, gas of elektrische barbecue. We hebben voor jou een top 5 BBQ accessoires op een rijtje gezet zodat je straks lekker aan de slag kunt met jouw BBQ. Denk maar aan heerlijke pizza's die je kunt maken op een pizzasteen, dat wordt smullen!

Bekijk in webshop

BBQ accessoires: alles voor een geslaagde barbecue

 • De thermometer - Vaak is het bereiden van vlees op een BBQ iets lastiger dan op een normaal gasfornuis. Hoe komt dit? Vaak is dit te wijden aan de temperatuur die minder constant is en daardoor minder makkelijk te reguleren is. Je herkent het misschien wel: je weet nooit helemaal of het vlees op de BBQ al gaar is. Hier kan een BBQ thermometer bij helpen, zodat je precies kunt zien of het vlees al gaar is. Wij bieden zelfs thermometers met een app en bluetooth waarmee je op je mobiele telefoon de temperatuur in de gaten kunt houden, zo gaat het altijd goed!
   

 • Barbecue gereedschapset - Met het juiste BBQ gereedschap maak je het voor jezelf een stuk gemakkelijker! Wij bieden hele gereedschap sets aan waar bijvoorbeeld een tang, vork en spatel bijzitten, maar ook heb je de mogelijkheid om de gereedschappen los te kopen. Je kunt met de juiste tangen makkelijk je vlees omkeren, en bij de uitgebreide sets zit vaak ook gereedschap om bijvoorbeeld te marineren, snijden of fileren.

bbq gereedschap en thermometer kopen

 • Kookboeken voor de BBQ - Uiteraard zijn kookboeken niet te missen als we hebben over de handige BBQ accessoires. Met verschillende kookboeken maak je de lekkerste gerechten voor jouw gasten. Denk aan recepten voor marinades, pasta's, sauzen gevolgd door recepten over vis, gevogelte, vlees en groenten. Maar ook aandacht voor bijgerechten: salades, salsa's, stokbrood en tenslotte recepten voor toetjes waarvan onderdelen op de barbecue worden klaargemaakt. 
   
 • BBQ beschermhoes kopen - Een mooie BBQ beschermhoes zodat je zolang mogelijk kunt genieten van de barbecue het hele jaar rond. Bovendien wordt de algehele levensduur van de barbecue verlengt en je zorgt ervoor dat er geen krassen of verkleuringen op komen. Het is wel belangrijk dat de hoes goed past. Kies er daarom een die past bij het model barbecue dat je hebt.
   
 • BBQ bereiding producten - De bereiding van een barbecue is ook enorm belangrijk! Denk eens aan een braadspit, viskorf, grillkorf, gevogelte stomer en ribbetjesrek. 

Alles voor jouw BBQ vind je bij Eurofleur

Bij tuincentrum Eurofleur vind je een ruim assortiment Weber-barbecues en bijpassende accessoires in verschillende soorten en maten. Ook de Kettle barbecues zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Helaas is het in Nederland niet altijd even geschikt weer om buiten te koken, maar ook daar is aan gedacht: de barbecuetent! Voortaan sta je lekker droog die hamburgers te flippen. En om iets meer smaak te geven aan die hamburgers gebruik je natuurlijk de vernieuwde briketten of houtsnippers met een whiskey, seafood, beef of smoking blend smaak. Dé ultieme barbecue ervaring begint bij Eurofleur!

Smoker