Weber BBQ: waarom jij er een moet hebben!

Weber BBQ: waarom jij er een moet hebben!

Weber barbecues zijn er in allerlei soorten en maten. Van de klassieke Weber houtskoolbarbecue tot de wat nieuwere Weber gasbarbecues. Elke soort heeft zo zijn voordelen, voor welke barbecue zou jij gaan? Of heb je eigenlijk geen idee? Kom langs bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden voor een ruim assortiment aan Weber barbecues. Met de barbecues van Weber zorg je ervoor dat je 's zomers & 's winters heerlijk kunt genieten van de buitenlucht!

Koop je Weber BBQ online


 

Weber barbecue kopen bij Tuincentrum Eurofleur

Ben je op zoek naar een Weber barbecue? Kom dan naar Tuincentrum Eurofleur in Leusden. Het merk Weber is een echt begrip in de wereld van barbecues, je kunt er bijna niet omheen. Ons ruime assortiment aan Weber barbecues zal je verrassen. Je kunt bij ons in het tuincentrum zelf een Weber barbecue kopen of je kunt deze online in onze webshop bestellen. Wij verkopen in ons tuincentrum verschillende soorten Weber barbecues, waaronder:

  • Klassieke Weber houtskoolbarbecue
  • Weber gasbarbecue
  • Weber barbecues voor low- en slowcooking

Als het om Weber barbecues gaat, is de keuze enorm. Je kunt kiezen uit verschillende groottes, maar ook uit verschillende soorten Weber barbecues. De gasbarbecues van Weber zijn veelal uitgerust met handige extra's en een stevig onderstelsel, sommige lijken wel op complete buitenkeukens. Ook bestaan er natuurlijk de handige tafelmodellen van Weber. Ben je een echte Weber-fan? Ga dan voor een grote Weber barbecue, daar kun je genoeg zomers plezier van hebben!

barbecue kopen van Weber

Bestel Weber barbecue online

Vrijwel alle Weber barbecues die wij online verkopen, zijn binnen 3 werkdagen in huis. Wil je meer informatie over Weber online bestellen? Neem dan contact met ons op. 

Voordelen Weber barbecue

  • Een garantie van 5 tot 10 jaar
  • De Weber barbecues zijn ontworpen in een specifieke fabriek in Chicago, waar ze in optimale omstandigheden worden vervaardigd om tegen alles bestand te zijn. Dit maakt de barbecues enorm duurzaam.
  • Prachtig design
  • Doordacht ontwerp en van optimale kwaliteit. 

Verschillende Weber accessoires

Heb je een prachtige Weber barbecue bij jou in de tuin staan? Dan is deze BBQ natuurlijk niet compleet zonder de enige echte barbecue accessoires. Van prachtige opberghoezen die ervoor zorgen dat uw Weber BBQ mooi blijft, tot handige thermometers met bluetooth. Ben je op zoek naar een cadeau voor een echte Weber-liefhebber? Kijk dan eens bij de handige gereedschapssets voor de BBQ. Er is voor ieder wat wils bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden, dus ook een mooie Weber Amersfoort! 

Bestel Weber barbecue online

Zo houd je een Weber barbecue schoon

Het schoonmaken van je Weber barbecue kan een hele karwei zijn. Natuurlijk verschilt dit per soort, een gasbarbecue is makkelijker schoon te maken dan bijvoorbeeld een houtskoolbarbecue. Maar hoe houd je een Weber barbecue nu het beste schoon? Denk er bijvoorbeeld altijd aan om de barbecue dezelfde avond of middag nog schoon te maken, doe dit dus niet de dag na de BBQ. Ook voor verschillende schoonmaak artikelen voor jouw Weber barbecue kom je naar Tuincentrum Eurofleur. Ook kun je deze barbecue schoonmaak artikelen gewoon online bestellen. 

Meer info over ons barbecue assortiment?

Wil je meer informatie over ons aanbod Weber barbecues? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Leusden nabij Amersfoort, Achterveld en Soest en koop die prachtige Weber BBQ. Onze medewerkers staan hier zeven dagen per week voor je klaar en helpen jou graag bij de aankoop van een nieuwe Weber barbecue. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Eurofleur!

Barbecue jij straks als een grillmaster?

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

bloemen
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
gazon
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
moestuin
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...
tuinplanten
De vrolijkste voorjaarsbloeiers

Zo aan het eind van de winter en het begin van de lente die altijd (té) lang op zich laat wachten toe aan wat vrolijke voorjaarsbloeiers? Ons tuincentrum biedt uitkomst!

Lees meer...
Vacatures