gtag('config', 'UA-74265921-1', { 'optimize_id': 'GTM-TCQX8QN'});
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Inspiratie voor je valentijnscadeau!

Je kunt dit jaar voor een bos rode rozen gaan, maar als je jouw valentijn echt wil verrassen ga je voor iets unieks. Heb je nog geen inspiratie? Dan helpen we je met dit blog! Ons tuincentrum staat vol met mooie cadeau’s. Er zit voor iedere valentijn wat tussen.

Grote kamerplanten

Is jouw valentijn een échte plantenliefhebber? Een grote kamerplant is een eyecatcher in de woonkamer en is langer mooi dan een bos rode rozen. Kies er ook nog een mooie pot bij en je bent helemaal compleet. Inspiratie nodig voor een goede kamerplant? We hebben de meest trendy kamerplanten voor je op een rij gezet.

Is jouw valentijn niet zo’n goede plantenverzorg(st)er? Er zijn ook een aantal onderhoudsvriendelijke planten te vinden. En anders kun je altijd voor een cactus of vetplant gaan natuurlijk!

Borrelplank

Vaak is een beleving meer waard dan alleen een cadeau. We hebben een afdeling vol met servies, borrelplanken en kruiden. Met deze producten kun je jouw valentijn een hele avond in de watten leggen. Ga je voor een uitgebreid diner op een mooi servies of stel jij een mooie borrelplank samen met kruiden van Streeck Ambachtelijk? Koop vervolgens een paar mooie kaarsen en je avond is compleet! Als dat niet romantisch wordt weten wij het ook niet meer!

Kletspot

Misschien zijn jullie net bij elkaar, dan kan de kletspot een heel leuk item zijn om elkaar beter te leren kennen. Maar zelfs als jullie al jaren samen zijn is de kletspot een leuke gesprekstarter. Er zijn verschillende edities verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de ‘Lieveling’ deze is speciaal voor geliefden, om herinneringen op te halen en nieuwe plannen te maken. Ga jij voor een pikante versie? Dat kan ook, ga dan voor ‘Stout’ of ‘Pikante’ editie. Deze kletspot kun je natuurlijk heel goed combineren met de borrelplank.

Rozen

Ga je toch voor een bos rozen? Je kunt een mooie bos kopen bij onze bloemist. In ons tuincentrum vind je ook tuinrozen. Februari is ook de perfecte maand om rozen te planten. Verras jouw valentijn met een klim-, stam- of struikroos in zijn of haar lievelingskleur!

Fijne valentijn!