Jouw veranda als tweede woonkamer

Jouw veranda als tweede woonkamer

Steeds vaker wordt de tuin gebruikt als een verlengde van de woonkamer. Dit kun je natuurlijk op verschillende manieren doen, denk bijvoorbeeld aan een mooie veranda met een loungeset waar je heerlijk kunt relaxen tijdens de zomer. Maar ook in de winter kun je profijt hebben van een veranda, wanneer je hem volledig dicht kunt maken en het van een aantal heaters voorziet. In dit blog vertellen we je hoe je de ideale veranda inricht!

 

Haal binnen naar buiten

De veranda is ideaal om meer ruimte te creëren, dit kun je nog beter maken door te zorgen voor een huiselijke sfeer in jouw veranda. Leg bijvoorbeeld een buitenkleed neer, dit geeft een warm en huiselijk gevoel. Kies je voor een kleed wat bij het interieur past! Dit kan de grootte van de woning voor het oog flink vergroten. Zo wordt jouw veranda een verlengstuk van je woonkamer.

 

De juiste zitplek

Naast een warme sfeer in de veranda is het natuurlijk ook belangrijk dat je lekker kunt loungen, dat je even écht tot rust kan komen. Kies een fijne loungeset uit met mooie kussens die passen bij de stijl van je veranda en interieur. Hierin kun je natuurlijk eindeloos combineren! Een trend die je steeds meer terug ziet komen is de hangstoel. Het is de ideale chillplek, dus perfect voor de veranda.

 

Goede verlichting

Hoe lekker is het om tijdens die warme zomeravonden lekker lang buiten te zitten. Uiteindelijk wordt het toch donker en wil je de gezellige verlichting aanzetten. Zorg voor de juiste verlichting met speciale LED verlichting voor buiten. Zo hebben we mooie lichtsnoeren die een gezellige en ook feestelijke sfeer geven aan de veranda. Heb je een veranda waar het niet vochtig wordt? Dan kun je ook kiezen voor normale binnen verlichting zoals een sta lamp die jouw leeshoekje precies goed verlicht.

Wil je de buitenkant van de veranda en het pad ook mooi verlichten? Dan kunnen buiten spots of armaturen een perfecte oplossing zijn. Hiermee licht je de mooiste delen van je tuin uit!

 

Accessoires

Om de veranda helemaal af te maken kun je verschillende accessoires in de veranda zetten, kijk bijvoorbeeld naar mooie planten en/of potten. Het blijft natuurlijk wel een tuin dus een beetje groen is altijd goed!

Hulp nodig met de inrichting van jouw veranda? Wij geven graag advies!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak met Pinksteren je eigen bloemweide!

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pinksterdagen lekker langs voor alles wat je nog nodig hebt voor je tuin, terras of balkon! Bijvoorbeeld voor mooie inheemse planten of zaden voor het creëren van je eigen wilde bloemenweide. Van beide fleur je niet alleen zelf op, maar je doet er ook bijen en vlinders een groot plezier mee.

...

Lees meer...
Mei: wel zaaien, niet maaien

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...
Top 10 met hemelsblauwe bloemen

Blauw is de lievelingskleur van veel mensen. De kleur heeft een koele, betrouwbare en rustgevende uitstraling, waardoor hij ook in veel reclames en uniformen wordt gebruikt. Maar blauw kan ook melancholisch of somber stemmen – denk aan de uitdrukkingen 'een blauwtje lopen', ‘de blues hebben’ en 'blue Monday'. Optisch heeft blauw een wijkende werking. Iets wat blauw is dringt zich niet aan je op, maar lijkt zich juist terug te trekken. Door blauwe bloemen achter in o...

Lees meer...
IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
Vacatures