Jouw veranda als tweede woonkamer

Jouw veranda als tweede woonkamer

Steeds vaker wordt de tuin gebruikt als een verlengde van de woonkamer. Dit kun je natuurlijk op verschillende manieren doen, denk bijvoorbeeld aan een mooie veranda met een loungeset waar je heerlijk kunt relaxen tijdens de zomer. Maar ook in de winter kun je profijt hebben van een veranda, wanneer je hem volledig dicht kunt maken en het van een aantal heaters voorziet. In dit blog vertellen we je hoe je de ideale veranda inricht!

 

Haal binnen naar buiten

De veranda is ideaal om meer ruimte te creëren, dit kun je nog beter maken door te zorgen voor een huiselijke sfeer in jouw veranda. Leg bijvoorbeeld een buitenkleed neer, dit geeft een warm en huiselijk gevoel. Kies je voor een kleed wat bij het interieur past! Dit kan de grootte van de woning voor het oog flink vergroten. Zo wordt jouw veranda een verlengstuk van je woonkamer.

 

De juiste zitplek

Naast een warme sfeer in de veranda is het natuurlijk ook belangrijk dat je lekker kunt loungen, dat je even écht tot rust kan komen. Kies een fijne loungeset uit met mooie kussens die passen bij de stijl van je veranda en interieur. Hierin kun je natuurlijk eindeloos combineren! Een trend die je steeds meer terug ziet komen is de hangstoel. Het is de ideale chillplek, dus perfect voor de veranda.

 

Goede verlichting

Hoe lekker is het om tijdens die warme zomeravonden lekker lang buiten te zitten. Uiteindelijk wordt het toch donker en wil je de gezellige verlichting aanzetten. Zorg voor de juiste verlichting met speciale LED verlichting voor buiten. Zo hebben we mooie lichtsnoeren die een gezellige en ook feestelijke sfeer geven aan de veranda. Heb je een veranda waar het niet vochtig wordt? Dan kun je ook kiezen voor normale binnen verlichting zoals een sta lamp die jouw leeshoekje precies goed verlicht.

Wil je de buitenkant van de veranda en het pad ook mooi verlichten? Dan kunnen buiten spots of armaturen een perfecte oplossing zijn. Hiermee licht je de mooiste delen van je tuin uit!

 

Accessoires

Om de veranda helemaal af te maken kun je verschillende accessoires in de veranda zetten, kijk bijvoorbeeld naar mooie planten en/of potten. Het blijft natuurlijk wel een tuin dus een beetje groen is altijd goed!

Hulp nodig met de inrichting van jouw veranda? Wij geven graag advies!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinplanten
De perfecte kleurcombinaties voor je border: tips & inspiratie

Een goed ontworpen border kan je tuin omtoveren tot een kleurrijk en levendig paradijs waar je de hele zomer van kunt genieten. Maar hoe kies je de juiste kleuren en waar moet je op letten bij het aanplanten van je plantenborder?

Lees meer...
tuinplanten
Tuin- en potplanten met zomerse geuren

Op zoek naar een natuurlijk zomers parfum? Wij bieden voldoende keuze uit tuin- en potplanten die heerlijk geuren.

Lees meer...
tuintips
Tuintips voor de langste dag van het jaar

Op 20 juni is het de langste dag van het jaar. Dat betekent (mid)zomer! De ideale tijd om ervoor te zorgen dat je tuin- en balkonplanten nog lang en rijk zullen bloeien. Waarom en hoe ontdek je hier!

Lees meer...
vaderdag
Groene Vaderdag cadeaus

Geen inspiratie voor een mooi cadeau voor Vaderdag? Wel klaar met de sokken, stropdassen en aftershave? In ons tuincentrum in Leusden vind je gegarandeerd iets van zijn gading, of hij nu groene vingers heeft of niet!

Lees meer...
Vacatures