Jouw veranda als tweede woonkamer

Jouw veranda als tweede woonkamer

Steeds vaker wordt de tuin gebruikt als een verlengde van de woonkamer. Dit kun je natuurlijk op verschillende manieren doen, denk bijvoorbeeld aan een mooie veranda met een loungeset waar je heerlijk kunt relaxen tijdens de zomer. Maar ook in de winter kun je profijt hebben van een veranda, wanneer je hem volledig dicht kunt maken en het van een aantal heaters voorziet. In dit blog vertellen we je hoe je de ideale veranda inricht!

 

Haal binnen naar buiten

De veranda is ideaal om meer ruimte te creëren, dit kun je nog beter maken door te zorgen voor een huiselijke sfeer in jouw veranda. Leg bijvoorbeeld een buitenkleed neer, dit geeft een warm en huiselijk gevoel. Kies je voor een kleed wat bij het interieur past! Dit kan de grootte van de woning voor het oog flink vergroten. Zo wordt jouw veranda een verlengstuk van je woonkamer.

 

De juiste zitplek

Naast een warme sfeer in de veranda is het natuurlijk ook belangrijk dat je lekker kunt loungen, dat je even écht tot rust kan komen. Kies een fijne loungeset uit met mooie kussens die passen bij de stijl van je veranda en interieur. Hierin kun je natuurlijk eindeloos combineren! Een trend die je steeds meer terug ziet komen is de hangstoel. Het is de ideale chillplek, dus perfect voor de veranda.

 

Goede verlichting

Hoe lekker is het om tijdens die warme zomeravonden lekker lang buiten te zitten. Uiteindelijk wordt het toch donker en wil je de gezellige verlichting aanzetten. Zorg voor de juiste verlichting met speciale LED verlichting voor buiten. Zo hebben we mooie lichtsnoeren die een gezellige en ook feestelijke sfeer geven aan de veranda. Heb je een veranda waar het niet vochtig wordt? Dan kun je ook kiezen voor normale binnen verlichting zoals een sta lamp die jouw leeshoekje precies goed verlicht.

Wil je de buitenkant van de veranda en het pad ook mooi verlichten? Dan kunnen buiten spots of armaturen een perfecte oplossing zijn. Hiermee licht je de mooiste delen van je tuin uit!

 

Accessoires

Om de veranda helemaal af te maken kun je verschillende accessoires in de veranda zetten, kijk bijvoorbeeld naar mooie planten en/of potten. Het blijft natuurlijk wel een tuin dus een beetje groen is altijd goed!

Hulp nodig met de inrichting van jouw veranda? Wij geven graag advies!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips
15 lentefrisse tuintips voor maart

Verheug je je ook zo op het nieuwe buitenseizoen? Ons tuincentrum helpt je op weg met deze 15 lentefrisse tuin- en balkonklussen!

Lees meer...
kamerplanten
Planten voor je bad- en slaapkamer

Wil je het zen-niveau in je bad- en slaapkamer verhogen? Ons tuincentrum in Leusden weet welke planten je dan in huis moet halen!

Lees meer...
bloembollen
Toffe tulpen

Ook zo dol op tulpen? Ons tuincentrum in Leusden vertelt je er meer over en geeft handige tulpentips!

Lees meer...
tuinplanten
Kuip- en potplanten verzorgen

Heb je vorstgevoelige kuip- of potplanten in de schuur, garage, kas of een onverwarmde zolderkamer staan? Ons tuincentrum heeft praktische tips en info over de verzorging van je planten in de winterberging.

Lees meer...
Vacatures