3x stylingtips voor de tuintafel

Tags:
3x stylingtips voor de tuintafel

Servies kopen | Tuincentrum EurofleurOok al laat het zonnetje zich deze zomer niet van zijn allerbeste kant zien, er zijn gelukkig toch een aantal momenten geweest dat je heerlijk van het buitenleven hebt kunnen genieten. Het lijkt er daarnaast op dat de zon nog heel wat stralen voor ons in petto heeft… Dat betekent dat we weer volop van de tuin gaan genieten – ook in de avond! Want wat is er nu lekkerder dan in het zonnetje eten aan de tuintafel? Om het beste uit jouw tuintafel te halen, hebben we een aantal stylingtips voor je op een rijtje gezet. Kom langs bij tuincentrum Eurofleur om meer inspiratie op te doen…

1. Een goede basis

Een mooi gedekte tafel begint uiteraard bij een goede basis: het tafelkleed! Een afneembaar kleed is lekker praktisch en is er tegenwoordig in leuke designs. Het kan echter zijn dat je voor een meer natuurlijke look wilt gaan. Dat is immers helemaal van deze tijd en past goed bij de rust van jouw tuin. Een linnen kleed is daarom een mooi startpunt. Bedek je de hele tafel of laat je de zijkanten bloot om jouw prachtige tuintafel ook te laten zien? Het is aan jou! Voor nog meer diepte en textuur kan je ook nog een loper toevoegen. Leg ‘m iets buiten het midden van de tafel voor een speels effect. Laat de kleur van je tafelkleed terugkomen in de kussens van de tuinstoelen voor een gevoel van eenheid.

TIP: Kom langs bij tuincentrum Eurofleur om onze tuintafels en andere tuinmeubelen te bekijken. We verkopen tafels van topmerken als Yoi, Suns, Life Outdoor Living en Max & Luuk. Je zult zien dat je meteen zin hebt in een heerlijk lange zomeravond rondom de tuintafel.

Tuintafels online kopen



Stylingtips voor de tuintafel | Tuincentrum Eurofleur2. Niet vies van servies!

Zoals je weet vind je bij Eurofleur in Leusden alles op het gebied van (buiten) koken. Zo hebben we ook prachtig servies, zowel tijdloos als trendy. Die borden, bakjes en bekers mogen natuurlijk volop shinen op jouw tuintafel. Buiten eten is immers toch een stuk specialer dan je prakkie op een winterse maandagavond. Eten smaakt een stuk lekkerder op een mooi bord, want het oog eet immers eerst! De grootste serviestrends zijn momenteel de handgemaakte borden van keramiek, het servies met een retro-vibe en natuurlijke materialen. Geef een mooi 3D effect aan je tafel door bijvoorbeeld een groot en een klein bord op elkaar te stapelen. Een vrolijke placemat maakt het geheel af! Houd er wel rekening mee dat het servies goed bij elkaar past. Dit zorgt voor een rustig geheel, hoe kleurrijk je borden ook zijn. Goud of zwart bestek geeft direct een feestelijke, maar ook chique uitstraling.

3. Groen? Altijd doen!

De keren dat je in de tuin of op het balkon kan etenStylingtips voor de tuintafel | Tuincentrum Eurofleur moeten uiteraard gekoesterd worden. Je mag dan ook flink uitpakken. En wat kan er niet ontbreken op een zomerse avond in de tuin? Uiteraard: groen! Verspreid bijvoorbeeld een aantal terracotta potjes van verschillende maten over de tafel - uiteraard gevuld met kleurrijk zomergroen of lekkere kruiden! Die kan je meteen verwerken in je gerecht. Je kunt deze de gehele zomer buiten laten staan. Wil je liever iets flexibeler met je groen omgaan? Zet dan een aantal bloempotjes of vazen met (droog)bloemen op een schaal of snijplank. Je brengt deze eenvoudig van de buitentafel naar de tafel binnen.

TIP: Geen kleine vaasje in huis? Gebruik oude potjes of wijnflessen als tafeldecoratie. Wissel tegen de avond de bloemen om voor kaarsen. Helemaal gezellig!

Alles voor een gezellige tuintafel vind je bij Eurofleur

Heb je zin gekregen om écht iets leuks te maken van je eettafel op het terras? Bij tuincentrum Eurofleur in Leusden vind je alles wat je moet hebben om van jouw buitenplek een tweede binnenplek te maken. Daar wil je deze zomer toch uren vertoeven? We hebben het allemaal voor jou in huis! Onze medewerkers matchen je dolgraag aan de mooiste producten. Nu vast wat informatie inwinnen? Neem contact met ons op! We hopen je graag in onze (online) winkel te zien.

Kom langs!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

bloemen
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
gazon
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
moestuin
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...
tuinplanten
De vrolijkste voorjaarsbloeiers

Zo aan het eind van de winter en het begin van de lente die altijd (té) lang op zich laat wachten toe aan wat vrolijke voorjaarsbloeiers? Ons tuincentrum biedt uitkomst!

Lees meer...
Vacatures