Eurofleur kleurt oranje!

Eurofleur kleurt oranje!

Een tuincentrum vol oranje cadeaus en gezelligheid! Met Koningsdag in aantocht leek het ons leuk eens stil te staan bij de kleur oranje. Waar staat de kleur oranje eigenlijk voor? Wat voor leuks verkopen wij allemaal in de kleur oranje? En waar ben jij mee geholpen op Koningsdag? We delen graag onze bevindingen en leuke tips.

Waar staat de kleur oranje voor?

Dat op Koningsdag (voorheen Koninginnedag) hele steden oranje kleuren, geeft ons een gevoel van saamhorigheid, energie en enthousiasme. Nederlanders zijn als geen ander zo sterk verbonden met de kleur oranje. Oranje zit eigenlijk tussen het vrolijke geel en het krachtige rood in. De kleur wordt dan ook vaak geassocieerd met:

  • Energie
  • Warmte
  • Vrolijkheid
  • Vriendschap

En precies dat gevoel kregen wij bij ons in de winkel op zoek naar oranje artikelen!

Oranje artikelen en cadeaus

Meer dan we dachten! Van natuurlijk planten met oranje bloemetjes, oranje potten of een leuk sinaasappelboompje tot leuke hondenspeeltjes in het oranje. Bestel gemakkelijk online of kom langs in ons tuincentrum in Leusden nabij Amersfoort. Oranje artikelen:

  • Planten met oranje bloemen
  • Oranje bloempotten en plantenbakken
  • Glazen oranje vazen in allerlei vormen
  • Oranje zijde bloemen en pluimen
  • Oranje kussens en kaarshouders
  • Meer woonaccessoires in het oranje

Krijg je er al energie van? Word je al vrolijk? Het werkt! Ook na Koningsdag is oranje altijd een goede kleur in huis. Wie wil er geen warm, vrolijk huis vol vriendschap? 

Leuk voor Koningsdag

Uiteraard hebben wij een prachtige oranje wimpel te koop in ons tuincentrum. Ook verkopen wij zeer scherp geprijsde frisdrank trays van bijvoorbeeld het gezellige Fanta Orange! Zet leuke oranje kaarsen op tafel of speel gezellig met je hond met een oranje bal. Leuke steentjes en zand als decoratie voor op tafel en meer!

Openingstijden Koningsdag 2022

Op Koningsdag zijn wij geopende van 09:00 tot 17:00 uur. De webshop is uiteraard altijd bereikbaar als je iets nodig hebt. Graag tot ziens in ons tuincentrum. Bekijk alle openingstijden en adresgegevens >>

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Leusden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
onkruid
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
moestuin
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Vacatures