Eurofleur kleurt oranje!

Eurofleur kleurt oranje!

Een tuincentrum vol oranje cadeaus en gezelligheid! Met Koningsdag in aantocht leek het ons leuk eens stil te staan bij de kleur oranje. Waar staat de kleur oranje eigenlijk voor? Wat voor leuks verkopen wij allemaal in de kleur oranje? En waar ben jij mee geholpen op Koningsdag? We delen graag onze bevindingen en leuke tips.

Waar staat de kleur oranje voor?

Dat op Koningsdag (voorheen Koninginnedag) hele steden oranje kleuren, geeft ons een gevoel van saamhorigheid, energie en enthousiasme. Nederlanders zijn als geen ander zo sterk verbonden met de kleur oranje. Oranje zit eigenlijk tussen het vrolijke geel en het krachtige rood in. De kleur wordt dan ook vaak geassocieerd met:

  • Energie
  • Warmte
  • Vrolijkheid
  • Vriendschap

En precies dat gevoel kregen wij bij ons in de winkel op zoek naar oranje artikelen!

Oranje artikelen en cadeaus

Meer dan we dachten! Van natuurlijk planten met oranje bloemetjes, oranje potten of een leuk sinaasappelboompje tot leuke hondenspeeltjes in het oranje. Bestel gemakkelijk online of kom langs in ons tuincentrum in Leusden nabij Amersfoort. Oranje artikelen:

  • Planten met oranje bloemen
  • Oranje bloempotten en plantenbakken
  • Glazen oranje vazen in allerlei vormen
  • Oranje zijde bloemen en pluimen
  • Oranje kussens en kaarshouders
  • Meer woonaccessoires in het oranje

Krijg je er al energie van? Word je al vrolijk? Het werkt! Ook na Koningsdag is oranje altijd een goede kleur in huis. Wie wil er geen warm, vrolijk huis vol vriendschap? 

Leuk voor Koningsdag

Uiteraard hebben wij een prachtige oranje wimpel te koop in ons tuincentrum. Ook verkopen wij zeer scherp geprijsde frisdrank trays van bijvoorbeeld het gezellige Fanta Orange! Zet leuke oranje kaarsen op tafel of speel gezellig met je hond met een oranje bal. Leuke steentjes en zand als decoratie voor op tafel en meer!

Openingstijden Koningsdag 2022

Op Koningsdag zijn wij geopende van 09:00 tot 17:00 uur. De webshop is uiteraard altijd bereikbaar als je iets nodig hebt. Graag tot ziens in ons tuincentrum. Bekijk alle openingstijden en adresgegevens >>

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak met Pinksteren je eigen bloemweide!

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pinksterdagen lekker langs voor alles wat je nog nodig hebt voor je tuin, terras of balkon! Bijvoorbeeld voor mooie inheemse planten of zaden voor het creëren van je eigen wilde bloemenweide. Van beide fleur je niet alleen zelf op, maar je doet er ook bijen en vlinders een groot plezier mee.

...

Lees meer...
Mei: wel zaaien, niet maaien

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...
Top 10 met hemelsblauwe bloemen

Blauw is de lievelingskleur van veel mensen. De kleur heeft een koele, betrouwbare en rustgevende uitstraling, waardoor hij ook in veel reclames en uniformen wordt gebruikt. Maar blauw kan ook melancholisch of somber stemmen – denk aan de uitdrukkingen 'een blauwtje lopen', ‘de blues hebben’ en 'blue Monday'. Optisch heeft blauw een wijkende werking. Iets wat blauw is dringt zich niet aan je op, maar lijkt zich juist terug te trekken. Door blauwe bloemen achter in o...

Lees meer...
IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
Vacatures