Katten

Als het aan de kat lag, ging ze naar Eurofleur. Bij tuincentrum Eurofleur in Leusden vind je namelijk een groot assortiment kattenvoeding van topmerken als Kitekat, Tom Poes en Whiskas. Daarnaast hebben we krabpalen in alle soorten en maten, kattenluiken en fijne speeltunnels, kattenshampoo en natuurlijk vlooien- en tekenbestrijders. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment of kom gezellig bij ons langs in Leusden. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Wil je graag een kat kopen? Wat leuk! Maar wat voor kat kies je nu eigenlijk? Een gecastreerde kater is vaak makkelijker en meer meegaand dan bijvoorbeeld een kitten. Een kitten kost wat meer tijd en een raskat is een stuk duurder. Denk ook goed na over de tijd die een kat nodig heeft. Een kat thuis hebben is natuurlijk erg leuk, maar het huisdier is wel jouw eigen verantwoordelijkheid. Koop dus nooit zomaar een kat. Dus denk goed na over deze verantwoordelijkheid. Katten kunnen gemakkelijk een jaar of 15 worden, indien ze de juist aandacht en verzorging krijgen van jou of jouw gezinsleden. Zo moet je er bijvoorbeeld aan denken om de bak te verschonen, eten te geven en spelen met jouw kat. Sta dus goed stil bij deze verantwoordelijkheid, want er zitten al genoeg katten in het asiel.

Kattenspeeltjes kopen

Ook jouw kat heeft afwisseling en uitdaging nodig in zijn of haar leven. Dus als je vaak moet werken of niet genoeg in de buurt kan zijn van jouw kat, bieden kattenspeeltjes de perfecte uitkomst. Tuincentrum Eurofleur in Leusden heeft veel verschillende dierenspeeltjes. Denk maar eens aan:

  • Denkspeelgoed kat
  • Speelmuis
  • Laserlamp
  • Ballen voor kat
  • Speelhengels

Bij ons vind je alles om jouw lieve kat uit te dagen.

Eén of meer katten?

Ben je weinig thuis? Dan kun je het beste ervoor kiezen om twee katten te kopen. Als je hiervoor kiest, dan kun je het beste twee katten uit hetzelfde nest kopen. Op die manier hebben ze al een speelkameraadje die ze vanaf hun geboorte kennen. Kies je er liever voor om een oudere kat te kopen? Dan is het belangrijk om eerst uit te zoeken of de kat gewend is om zijn territorium te delen met eventuele andere katten. Wanneer je meerdere katten neemt, zorg dan wel dat je voldoende kattenbakken en eet- en drinkbakjes koopt. Je moet minimaal 1 bak per kat hebben en het liefst nog een bak extra.

katten - online dierenwinkel - kat kopen - kattenvoer

Poes of kater thuis?

Wil je later een nestje, dan maak je natuurlijk de keuze om een poes te kopen. Koop je liever een kat voor de gezelligheid? Dan maakt het niet veel uit of je een poes of kater neemt. De meeste mensen zeggen dat een kater iets zachtaardiger is dan een poes, maar dat kan enorm verschillen per kat.

Katten en kinderen?

Jonge kinderen, maar ook baby’s en katten gaan vaak prima samen. Maar je moet kinderen wel leren hoe ze met een kat om moeten te gaan. Het dier is geen speelgoed zoals veel kinderen wel kunnen denken op jonge leeftijd. Geef jouw kat een eigen plek en leer de kinderen daar vanaf te blijven. Ligt de kat rustig in zijn mandje? Laat hem dan even met rust, spelen komt later wel weer. 

Dus woon je in de omgeving Leusden, Amersfoort, Woudenberg, en Zeist? Kom dan gezellig langs tuincentrum Eurofleur te Leusden. Wij hebben ook andere andere dier benodigdheden in onze online dierenwinkel. Bijvoorbeeld voor cavia's, honden, konijnenvissen en vogels

Vacatures