Vissen

Wil jij een wondere waterwereld vol exotische vissen in je woonkamer of in je achtertuin? Bij Eurofleur in Leusden vind je 64 bakken met exotische vissen (bijvoorbeeld maanvissen en neon tetra’s), en 64 bakken met koudwatervissen (bijvoorbeeld goudwindes en shubunkins). Daarnaast kun je bij ons terecht voor een divers assortiment aquariumbakken en de bijbehorende accessoires. Van filterpomp tot aquariumverlichting, van aquariumplant tot rotspartij. Voor ieder seizoen de juiste spullen! Bekijk hieronder ons assortiment van vissen. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 55 van 55 producten
Vergelijk (0)

Vis producten

U kunt bij ons tuincentrum in Leusden terecht voor enorm veel verschillende vis producten. Denk maar eens aan:

  • Vissenvoer
  • Vissenkommen
  • Vissenverzorging producten
  • Viskommen decoratie

Aquarium vissen

Aquarium liefhebbers wees opgelet! Ook voor aquariumvissen ben je namelijk bij het grootste tuincentrum van Midden-Nederland aan het juiste adres. Wanneer je klaar bent met het inrichten van jouw eigen vis aquarium dan is het eindelijk zo ver! Tijd om een vis te kopen. Tuincentrum Eurofleur heeft enorm veel soorten vissen die allemaal in jouw aquarium kunnen. Onze werknemers in Leusden kunnen jou helpen met enkele tips voor jouw vis of vissen. Zo is het verstandig om de vissen niet direct rond te laten zwemmen in het aquarium maar laat bijvoorbeeld eerst de gesloten zak voorzichtig in het aquarium zakken en laat hem hier ongeveer 25 minuten liggen. Op die manier zorg je ervoor dat de waterwaarden worden gecompenseerd. Wanneer jouw aquariumvissen hier gewend aan zijn, kun je de vissen voorzichtig uit de zak laten zwemmen. Jouw aquarium is vanaf nu officieel bewoond! Houd verder de waterkwaliteit van het aquarium goed in de gaten en stem deze af op de behoefte van uw aquariumvissen. Gezond visvoer en de juiste aquariumtechniek zijn hierbij onmisbaar! 

vissen-visvoer-online-dierenwinkel-vis-kopen

Goudvis kopen

Heb je interesse om een vis te kopen of zoek je andere benodigdheden voor je huisdier? Tuincentrum Eurofleur in Leusden staat voor je klaar! De meest voorkomende vis in Nederlandse huishoudens is de goudvis. Zet de goudvis kom (die ruim genoeg moet zijn) op een rustige plaats en niet in de zon. De stelregel is dat een kleine goudvis ongeveer 5 liter water nodig heeft om zich prettig in het water te voelen. Zorg daarnaast voor grind en waterplanten en verschoon de kom éénmaal per 2 weken. Goudvissen zijn regelmatige eters en willen graag dagelijks eten krijgen van hun baasje. Strooi verder ook wat voer op de wateroppervlakte, het voer moet opgegeten zijn voordat het de bodem heeft bereikt. Naast vlokkenvoer zijn goudvissen gek op gedroogde of diepgevroren watervlooien, muggenlarven of tubifex en eten ze ook bepaalde waterplanten zoals waterpest. 

Wintervoer vissen

Wist je trouwens dat vissen koudbloedige dieren zijn? Wanneer het kouder dan 10 graden is, neemt hun activiteit aanmerkelijk af – en daarmee natuurlijk ook de energiebehoefte! Bij Eurofleur hebben we dan ook wintervoer voor vissen waar een verlaagde energiewaarde in zit. Zodra het warmer dan 17 graden is kan er overgestapt worden naar normaal/zomervoer.

Online dierenwinkel Leusden

Naast de mooiste vissen verkopen wij in Leusden ook veel andere leuk dierbenodigdheden:

Dus woon jij in omgeving Woudenberg, Amersfoort en Soesterberg? Kom dan langs tuincentrum Eurofleur voor de mooiste huisdier spullen! 

Vacatures