Honden

Voor je hond wil je alleen het allerbeste. En dat vind je bij ons tuincentrum in Leusden. Bijvoorbeeld: hondenvoer en snacks van topmerken als Pedigree, Bonzo, Frolic en Royal Canin, riemen en uitlooplijnen, hondenkussens en -manden, een groot aantal hondenspeeltjes en shampoos en vlooien- en tekenbestrijders.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 128 producten
Vergelijk (0)

Honden spelen natuurlijk erg graag. Tuincentrum Eurofleur in Leusden, nabij Amersfoort en Utrecht, verkoopt diverse soorten hondenspeeltjes: van kauwspeeltjes met een verzorgende werking voor het hondengebit, tot educatief hondenspeelgoed. Alles voor urenlang speelplezier!  Honden vinden het enorm leuk om met hun baasje te spelen en met het juiste hondenspeelgoed maak je het spelen met jouw trouwe vriend nóg leuker. 

hond kopen - hondenspeeltjes - hondenvoer

Hondenspeelgoed kopen

Hondenspeelgoed is heel erg belangrijk voor jouw hond. Zoals je misschien al weet, zijn honden erg sociale en actieve dieren die hun energie kwijt moeten. Daarom is het naast alle verfrissende wandelingen met hem, ook goed om met jouw hond te spelen. Door te spelen met jouw hond, zorgt dit voor stimulatie van hun geest én lichaam. Het resultaat? Je hond is meer voldaan en vertoont dus minder snel ongewenst gedrag. En misschien wel nóg belangrijker: je versterkt de band met jouw hond of honden. 

Soorten hondenspeelgoed

Er zijn enorm veel soorten hondenspeeltjes te koop waarmee jij jouw hond kan vermaken en trainen tegelijkertijd. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment hondenspeelgoed. Tip van de dag: wissel het speelgoed af. Hierdoor raakt jouw hond ook niet uitgekeken op zijn speelgoed en blijft hij getriggerd om te spelen.

  • Piepend speelgoed - Een van de favorieten onder de hondenspeeltjes! Bijna iedere hond vindt het piepende geluid leuk om mee te spelen.
  • Zwem- en waterspeelgoed voor honden - Speelt jouw hond graag in het water? Dan zijn onze speciale waterspeeltjes en zwemspeeltjes perfect voor jouw hond. Met deze speeltjes kan jouw hond gericht naar speeltjes toe zwemmen omdat de speeltjes boven water blijven drijven. 
  • Apporteren - Heb je een vrij actieve hond die gek is op apporteren? Wij hebben, naast normale speel ballen, ook apporteerblokken en andere werpspeeltjes. Wil je wat verder gooien dan je zelf aankunt, dan kun je een werpstok of ballenpistool gebruiken. 
  • Kauwspeelgoed - Voor honden die gek zijn op kauwen en bijten in speelgoed, hebben wij een mooie selectie kauwspeelgoed in ons tuincentrum of in de webshop. Kauwspeelgoed is ideaal omdat het de speekselvorming stimuleert en de gebitsverzorging ondersteunt. Bovendien vinden veel honden het een leuke bezigheid. 

Waar moet je op letten bij hondenspeeltjes?

Niet ieder hondenspeeltje is geschikt voor elke hond. Zorg daarom ervoor dat het speelgoed dat je uitkiest de juiste maat heeft voor je hond. Een bal die te klein is gaat sneller kapot, maar kan ook zeer gevaarlijk zijn. Een bal die te groot is waardoor je hond hem niet op kan pakken is niet leuk. Daarnaast is het ook vaak een kwestie van uitproberen: wat de ene hond superleuk vindt, vindt de andere hond misschien niet eens interessant. Voor elk soort hondenspeelgoed geldt dat het is om mee te spelen en niet om op te kluiven. 

Royal Canin hondervoer in Leusden

Het zeer uitgebreide en bijzondere assortiment van Royal Canin biedt voor elk hondenras en kattenras een specifieke diervoeding. Kennis van en respect voor dieren zijn twee belangrijke key elements waar Royal Canin bekend om staat. Door jaren lang onderzoek te doen met fokkers, kennels en dierenartsen weet het merk Royal Canin als geen ander welke behoeften elke specifieke rashond en raskat heeft. De hondenbrokken en kattenbrokken zijn hier qua vorm en recept geheel op afgestemd. Er zijn een aantal kenmerken van de hond en kat waar rekening mee gehouden wordt wanneer het gaat om diervoeding:

  • Grootte van het dier
  • Leeftijd van het dier
  • Levensstijl & energiebehoefte
  • Soort ras
  • Bijzondere omstandigheden zoals zwangerschap of castratie

Royal Canin kan zich 100% zeker dé nummer 1 specialist noemen wanneer het gaat om voeding voor rashonden en katten. Daarom verkopen wij dit ook met liefde in ons tuincentrum te Leusden. Dus woon je in de omgeving Leusden, Amersfoort, Woudenberg, en Zeist? Kom dan gezellig langs tuincentrum Eurofleur. Wij hebben ook andere andere dier benodigdheden in onze online dierenwinkel. Bijvoorbeeld voor cavia's, kattenvissen en vogels

Vacatures