Planten kopen bij Tuincentrum Eurofleur

Planten kopen bij Tuincentrum Eurofleur

Een mooie plant in huis of in de tuin zorgt gelijk voor een fijne sfeer thuis. Of dit nu een plant is met veel bloemen of een mooie rustige groene plant: planten zorgen voor rust en sfeer in en rondom jouw huis. Gelukkig hebben wij bij Eurofleur een groot assortiment aan planten. Zo is er voor elke woonkamer of tuin een mooie plant te vinden die jouw woonkamer of tuin gaat opfleuren!

Soorten planten

Bij Tuincentrum Eurofleur hebben wij een ruime keuze uit diverse planten. Zo vind je bij ons altijd alles wat je zoekt, voor elke portemonnee en voor elk interieur. In ons assortiment planten vind je onder andere:

Als het om planten gaat, is de keuze enorm. Je kan niet alleen kiezen uit verschillende planten, maar ook uit verschillende soorten, kleuren, geuren, groottes en nog veel meer. Met zo’n ruim aanbod en de hoeveelheid keuzes die je kan maken, is het zeker de moeite waard om langs te komen in ons Tuincentrum, te Leusden. Maak er een gezellige dag van en bekijk het hele aanbod alvast online. Je zal verbaasd zijn van ons assortiment.

Planten kopen bij Tuincentrum Eurofleur

Waarom een plant in huis?

Naast dat het hebben van een plant in huis zorgt voor gezelligheid en meer sfeer in je woning, heeft het hebben van een plant nog meer voordelen. Je huis wordt hierdoor namelijk ‘gezonder’. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar laat het ons eens uitleggen want het is eigenlijk vrij logisch. Mensen die namelijk een plant of meerdere planten in huis hebben staan, genieten over het algemeen van een betere luchtkwaliteit in huis. Planten zorgen ervoor dat schadelijke stoffen uit de lucht weggehaald worden en geven hiervoor zuurstof en een hogere luchtvochtigheid voor terug. Klinkt als een goede deal, toch? Daarnaast zorgen planten er ook nog eens voor dat je minder last hebt van stress, omdat een plant voor rust en kalmte zorgt in je huiskamer en geeft je energie een boost. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat planten een positieve bijdrage leveren aan je productiviteit. Begeef je je in een omgeving waar veel planten zijn, dan heeft dit een positief effect op je geheugen, concentratie en productiviteit. Nog een reden om naar het tuincentrum te gaan en mooie planten uit te zoeken voor in jouw woonkamer, studiekamer of op kantoor.

Verzorging planten

Zoals elk mens zijn of haar eigen verzorging nodig heeft, geldt dit niet anders voor planten. Laat je daarom bij de aanschaf van een plant goed voorlichten welke verzorging de plant nodig heeft. Je wilt er immers optimaal van kunnen genieten. Bij Tuincentrum Eurofleur kan je terecht bij een van onze medewerkers over tips en adviezen voor elke plant. Wil je een plant kopen, maar weet je nog niet welke? Laat je dan adviseren door een van onze plantenexperts. Dan ga jij gegarandeerd naar huis met een plant die perfect bij jou past. Hopelijk zien we je snel bij Tuincentrum Eurofleur!

Bekijk ons assortiment tuinplanten 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

December huis- en tuintips

Het is december: buiten is het donker, kaal en guur. Tijd voor gezellige huis- en tuintips voor de decembermaand!

Lees meer...
Ontdek de voordelen van kunstkerstbomen

De keuze van je kerstboom is ontzettend belangrijk. Deze zal de komende weken volledig de stijl en sfeer van je interieur bepalen. Het doel is om het gezellig te maken in en om jouw huis en daarin kan een mooie kerstboom niet ontbreken. En hoe fijn is het als je kerstboom dan geen naalden verliest? En ook op de lange termijn goedkoper is? In dit blog ontdek je wat de voordelen zijn van een kunstkerstboom in huis.

Lees meer...
Kunstkerstboom of echte kerstboom?

Keuzestress bij het kiezen van een kerstboom? Wij zetten de voor- en nadelen van een echte kerstboom en een kunstboom voor je op een rijtje.

Lees meer...
Vacatures