Voel je het voorjaar?

Voel je het voorjaar?

Je voelt het zonnetje op je bol en de vogels lijken harder te fluiten: het voorjaar komt eraan! Voorjaarsplanten kopen | Tuincentrum EurofleurDe natuur staat te popelen om los te barsten en ons te verblijden met een overdaad aan kleur. Zo steken de narcissen hun koppie boven de grond en laten ook de eerste hyacinten zich van hun mooiste kant zien. Het is dan ook niet gek dat onze groene vingers gaan jeuken. Blaas de tuin, het terras of het balkon na de herfstige buien en vervelende vrieskou weer nieuw leven in met voorjaarsbloeiers! Je kunt nu namelijk de mooiste tuinplanten online bestellen en afhalen bij tuincentrum Eurofleur in Leusden. Bel ons op 033 434 78 78 mocht je online niet kunnen vinden wat je zoekt.

Vrolijke voorjaarsbloeiers

Voorjaarsplanten kopen | Tuincentrum EurofleurWie krijgt er geen glimlach van een beetje kleur in de tuin? Dit is het moment om jouw buitenruimte om te toveren tot een kleurrijk paradijsje – als je niet al een aantal vaste voorjaarsbloeiers hebt staan. Voorjaarsbloeiers zijn er namelijk in verscheidene soorten en maten: van heesters tot vaste planten en van eenjarigen tot bollen. Hoe meer kleur, hoe beter! We willen immers toch een beetje genieten van ons buitenplekje! Met een mooie verzameling tuinplanten fleur je de tuin op met een kleurenpalet waar jij blij van wordt. Wij hebben momenteel een aantal vrolijke toppers in ons assortiment die op jou aan het wachten zijn, waaronder prachtige primula’s, kekke camelia’s en fijne violen!

Bestel eenjarige voorjaarsbloeiers

 

Voorjaarsbloeiers op pot

Dan zijn er natuurlijk nog de voorjaarsbollen op pot! Ze kunnen prima tegen een stootje, zoals een eventuele late nachtvorst. Ze zijn daarmee de ideale brug tussen de fragiele start van de lente en IJsheiligen in mei. We zetten weer een aantal toppers op een rij:

  • Narcissen: als er één plant is die in één adem met de lente wordt genoemd, is het de narcis wel. Ze zijn erg winterhard en dus haast niet kapot te krijgen. Hoe fijn! Over zijn standplaats doet ‘ie helemaal niet moeilijk. Narcissen tolereren veel schaduw, waardoor ze ook prima onder struiken of bomen neer te zetten zijn.
     
  • Krokussen: wat een bijzondere bloemen! Als het licht wordt, gaan de bloemen open, maar wanneer de avond valt, sluiten de bloemen zich. Maak een mooi bloembed door een groot aantal krokussen te planten. Ook insecten zijn dolVoorjaarsplanten kopen | Tuincentrum Eurofleur op de krokus. Zet ‘m in de volle zon tot halfschaduw.
  • Hyacinten: de bijzondere bloemen maken de hyacint tot een ware eyecatcher. Ze ruiken goed, komen makkelijk in bloei en zijn perfect om te verdelen over meerdere bloempotten. Zet ze in de volle zon. Ze kunnen een beetje schaduw verdragen. Teveel nattigheid na een regenbui hebben ze liever niet.

Bestel voorjaarsbloeiers op pot

 

Voorjaarsplanten kopen en verzorgen

Alle reden om een aantal lentetoppers aan te schaffen! Je kunt zelfs met een klein budget je tuin of balkon direct een vrolijk gevoel geven. Vergeet trouwens ook niet hoe vrolijk je er zelf van wordt! Als je voorjaarsplanten op de juiste manier verzorgt, kun je er met de juiste verzorging maandenlang plezier van hebben. Wanneer het voorjaar aan de droge kant is, mag je de planten één tot tweemaal per week wat (regen)water geven. Zitten de planten in potten? Let er dan goed op dat de potten gaten hebben, zodat het overtollige water gemakkelijk weg kan stromen. Zien we je snel bij de afhaalbalie van ons tuincentrum?

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips
15 lentefrisse tuintips voor maart

Verheug je je ook zo op het nieuwe buitenseizoen? Ons tuincentrum helpt je op weg met deze 15 lentefrisse tuin- en balkonklussen!

Lees meer...
kamerplanten
Planten voor je bad- en slaapkamer

Wil je het zen-niveau in je bad- en slaapkamer verhogen? Ons tuincentrum in Leusden weet welke planten je dan in huis moet halen!

Lees meer...
bloembollen
Toffe tulpen

Ook zo dol op tulpen? Ons tuincentrum in Leusden vertelt je er meer over en geeft handige tulpentips!

Lees meer...
tuinplanten
Kuip- en potplanten verzorgen

Heb je vorstgevoelige kuip- of potplanten in de schuur, garage, kas of een onverwarmde zolderkamer staan? Ons tuincentrum heeft praktische tips en info over de verzorging van je planten in de winterberging.

Lees meer...
Vacatures