Eurofleur Leusden

Veel gestelde vragen

Over de winkel

Eurofleur is 7 dagen per week open. Kijk voor de specifieke openingstijden per dag op de contactpagina

Wij hebben een aantal rolstoelen beschikbaar voor mensen die invaliden of slecht ter been zijn. Deze zijn niet voorafgaand aan een bezoek te reserveren.
Wij hebben ook liften waar gebruik van kan worden gemaakt maken zodat de rolbanen niet gebruikt hoeven te worden.

Honden mogen bij ons mee naar binnen mits ze in een kar zitten of worden gedragen. Honden mogen bij ons in de winkel niet lopen. Met uitzondering van officiële hulphonden.

Cadeaubonnen

Deze bonnen zijn op het gehele assortiment te besteden, met uitzondering van het restaurant. Deze bonnen zijn onbeperkt geldig en zijn ook in gedeeltes te besteden. Deze zijn niet in te leveren voor contanten.

Deze kunt u op ons gehele assortiment besteden, met uitzondering van het restaurant. Ze blijven onbeperkt geldig en zijn ook in gedeeltes te besteden. Deze zijn niet in te leveren voor contanten.

Deze kunt u op ons gehele assortiment besteden, met uitzondering van het restaurant. Deze zijn niet in te leveren voor contanten. Wij hebben deze binnen niet in de verkoop.
De VVV Giftcards zijn niet bij Eurofleur te besteden.

Klantenservice

Je kunt je aangekochte artikelen binnen 14 dagen ruilen of retourneren (tenzij anders aangegeven) mits deze onbeschadigd zijn en / of in de originele verpakking zitten. M.u.v. Levende materialen (planten, levende dieren enz.) deze mogen niet geruild of geretourneerd worden.
Je ontvangt bij ons een vervangend artikel, tegoedbon of je geld terug. M.u.v. defecte artikelen waar wij geen vervangend artikel voor kunnen leveren.

Eurofleur en fleurop

Wij zijn aangesloten bij fleurop. U kunt bij ons uw fleurop bonnen op het gehele assortiment besteden met uitzondering van het restaurant. Deze zijn niet in te leveren voor contanten.
Wij hebben ook Fleurop bonnen in de verkoop.